Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (62)

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Pěkně se zde prolnula všechna současná témata lidstva na pozadí cesty do Vesmíru - kolonizace dalších planet, emancipace žen, homosexualita, náboženství, nechyběly všechny velmoce, vozíčkáři, otázka black and white, vztahy. Líbilo se mi pěkně pojaté téma mladistvých, kteří nevysedávali u PC a na mobilech, normálně se dokázali bavit, řešili si své vnitřní bolístky a konečně to nebylo jen o postelových scénách. Moc hezky zpracované až na 10 díl, který skončil aniž bych mrkla, trochu mi to přišlo jako The Lost, vhledy do minulosti a současnost. ()

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Hilary Swank je má oblíbená herečka. Cesta na Mars, lety do vesmíru a vůbec tato tematika je něco, co je mně hodně blízké a zajímá mě. Když jsem zjistil, že jsou tyhle dvě věci zkombinované do jednoho seriálu, byl jsem hodně natěšený. Po první epizodě méně. Po druhé jsem byl znechucený. Po třetí nasraný a čtvrtou už pouštět nebudu. Když si totiž pustíte seriál o cestě na Mars a místo toho dostanete díl, který se celý točí kolem ochrnutého manžela v nemocnici a jeho psychického stavu, o psychickém stavu dcery a jejích problémech se školou a hlavně, o lesbickém vztahu dvou Číňanek, přičemž o vesmíru či Marsu nepadne ani slovo a místo ve vesmírné stanici by se celý děj mohl odehrávat v laciném hotelu, máte důvod být znechuceně nasraní. Když pominu ten úplně mimo scénář, bohužel ani ostatní stránky nejsou ničím výjimečné či dokonce dobré a ty tři díly jsem tak regulérně protrpěl. Nezbývá, než litovat promarněného času a skutečně nechápu to zdejší vysoké hodnocení. Bohužel. Za mě - NE! ()

Reklama

Blowler 

všechny recenze uživatele

Nejvýznamnější počin lidstva od vstoupení Neila Armstronga na Měsíc.. trochu jinak. Lépe řečeno, nějak takhle si to představuji. Celá mise ustupuje do pozadí sociálním vazbám a psychologickému rozpoložení posádky, pro někoho možná v přemrštěné míře. Uvědom si ale, milí diváku, jednu věc. Tohle není scifi. Tohle bude za pár let realita, takže pokud ti vadí trocha rodinného dramatu, pusť si radši Marťana, nebo Sunshine. Na projektu nejvíc oceňuji onu technologickou dosažitelnost. Přímo na dosah ruky. Chybí už jen krůček a ta představa je nádherná. Jo a pokud bude chtít někdy NASA nacpat mámu, Inda, děvkaře, doktora, psychologa, černocha, žida, zahradníka, Číňanku, lesbu a prudícího slepýho ruskýho mechanika do čtyřčlenné posádky, tak ať napíše filmařům z Netflixu :) oni to vymyslí. ()

Han_Quintet odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná píčovina(omlouvám se ale vhodnější slovo prostě neexistuje), jako film by to fungovalo suprově, jako seriál, kde v každém díle kňůčí austronauti a rodiny na zemi nad odloučením, je neuvěřitelně iritující záležitost. Nářky, fňukání, nářky, fňukání, takhle je to díl za dílem a to ještě mají takový luxus že jim z austronauti z mobilů volajří přímo domů( :D ), každopádně teď už se konečně dostávám přes tu nudu dále a už jsou v bodu kdy jim nebudou moci volat(HURÁ), ale mám prostě jen obavu, že se kňourání a fňukání přesune na emailovou korespondenci :D Zatím upřímný ODPAD --dodatek-- Měl jsem pravdu, mé obavy se plně naplnili fňukání pokračovalo po mailech až do konce. ()

Gamebler odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju vesmírnou tématiku. Nejspíš proto jsem to vydržel celé. Bohužel jsem byl akorát počas celého seriálu neuvěřitelně nasranej. Nechápu jak mohli na tak důležitou misi vybrat tu nejvíc psychicky nestabilní posádku co se našla. Zároveň tam po nekolikaletem treninku spolu na té lodi akorát snaží snad až schválně vzajemně nasírat a ojebávat. Drama příjde hrozně umělý. Charaktery radikálně zmení osobnost kvuli tomu aby se mohly hádat celou epizody s nekym a další epizodu jsou zas ti nejmoudřejší když sledují jak se jiný 2 členové posádky hadaj. O te casti ktera byla na zemi radši nemluvim to už vubec nemám slov a často jsem skipoval. Celej serial vubec nedává smysl a je mi líto že odpad jako tento seriál vyšel na svět. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama