Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Enterprise zažije zvláštní nehodu s experimentálním kvantovým pravděpodobnostním polem. (SkyShowtime)

Recenze (44)

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A nejlepším muzikálem roku se stává...!?! Seriously, když jsem se poprvé dozvěděl že jeden díl bude muzikálový, říkal jsem si co to proboha bude za hovadinu... a jim se to povedlo výborně zakotvit v příběhu a funguje to. Tento díl je parádní muzikálové melodrama, a přitom pořád zůstává Star Trekem, ba co víc, přímo nadšenou oslavou Star Treku. Ano, je to hovadina, ale tak láskyplná, čirá fanouškovská hravost. Jak Gene Rodenbery musel z ST: Discovery nasráním rotovat v hrobě, z tohoto musí plakat štěstím. A smíchy. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Potrhlí amíci nacpali muzikál i do Star Treku.. tak to už je moc, dalo se to vyřešit jemněji... mohlo jít jen o zpěv, který měl být harmonický s frekvencemi trhliny.. ale s tancem to bylo přes čáru... poslední špetka logiky padla, když se na obrazovce objevili ti Klingoni a trsali v rytmu R&B... kde tam byla logika, čekal bych, že Klingoni mají vlastní kulturu zpěvů a tance.. ale to už bych mohl i sondovat,, že na  Enterprise taky není každý z lidského rodu... ale že to neberu smrtelně vážně, tak zaparafrázuji, že tvůrci se svéhlavě vydávají tam, kam se ještě nikdo jiný nevydal. :-) ()

Reklama

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdo si řekl, že v muzikálech je teď moc malá konkurence a že by se dalo získat nějaké ocenění i v téhle kategorii. Ano! Nazpívané je to nečekaně dobře. I většina textů měla něco do sebe. Škoda, že se tahle část rovnou nenatočila jako film, kde by se dalo pořádně se odvázat i s tanečními scénami. Jen kdyby to ale šlo bez názvu Star Trek, protože "kvantové pole neurčitosti" je sakra laciná výmluva, zvlášť pro velké finále. Ty dvě hvězdy jsou za výkon herců.     P.S. k recenzi, kterou napsal cyphercz: La’an zatím nikdo neřekl, že Kirk si svoje milenky nenechává. Pokud vztah výjimečně myslí vážně, tím hůř, protože to pak, jak víme, s těmi dámami (případně s jejich dětmi) dopadá velice špatně. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi takto. Pokud by to experimentálně vzniklo v rámci speciálních bonusů k BR či 4K vydání 2.s., napálil bych tomu klidně 4 a víc. Ale jako dementní rozhodnutí to vydávati za regulérní epku této opravdu slabší série vůči té první, to quitovati s povděkem opravdu nemohu. Tohle patří do Lower Decks či do DSC, aby aspoň byla ve 32.st. prdel, když už nic. Ne do SNW. To aby se člověk pomalu bál, co soudruzi z SNW, chystají do 3.s. za odpočinkové veledílo. Tvl. Měli jsme zde pohádku (ta byla paradoxně pro mě o dost zábavnější a přijatelnější v STU, než toto) pak muzikál a do 3.s. chci plnotučný (žádné soft) XXX díl. Když už experimenty, tak na plné kule. A Kurtzmane, bez polovičatostí. Jo a žádní dubléři apod. vychytávky. Všichni to budou dělati přímo na živo a před kamerou. Tak. Já vám ukáži experimenty. Takže jako úlet díl mimo regulérní sérii, 80-90% Jako plnohodnotný díl ke konci série (s tímto v hlově se ta Hegemonie bude fakt dobře vychutnávati, eslito tedy nedokáži vypnouti) 20-30% Bod za Spocka a La´an. ()

holtis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidět zpívající klingony (nemyslím tím jejich operu) a Spocka :). Fakt se jednou ve Star Treku odvázali a pro jednou jím to jako fanoušek rád odpustím...tohle je muzikál jak má být.  Od první až do poslední znělky muzikál. Zapadlo to a zasmál jsem se a zpěv v originále na výbornou. Tenhle díl jsem prostě musel okomentovat....90% vtip a zpěv a sci-fi. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama