Reklama

Reklama

Cat Shit One: The Animated Series

Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Válečný
Japonsko, 2010, 22 min

Obsahy(1)

Packy je starší seržant Delta Force, Botasky mladý ostřelovač a společně mají sami dva osvobodit rukojmí z teroristy obsazené vesnice uprostřed pouště. Packy a Botasky jsou králíci. Teroristé jsou velbloudi. CAT SHIT ONE je nadsazenou parafrází na válečné velkofilmy jako například BLACK HAWK DOWN v CGI animované podobě se zvířaty místo lidí, ale se stejným důrazem na efektní akční scény, vojenskou taktiku a výzbroj jako její hrané předobrazy. (HAL)

(více)

Recenze (43)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Tak toto by rozhodne chcelo viac, aspoň vlastnú minisériu. Akčné scény ako z najšpičkovejších vojnových filmov, profesionálna a čistá animácia, pre začiatok dobre nadškrtnuté vzťahy medzi hlavnými protagonistami a štipka humoru. Len škoda, že pravdepodobne skutočne nič ďalšie nebude. I tak je to neprehliadnuteľné absolútno za 100% ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Kratučký animák s chutnými chlpatými zajačikmi. Animované je to pekne, no tam zábava končí. Podobný príbeh tu bol už x-krát, takže nič nové. A x-krát tu už bolo aj to, ako veľký hrdina strieľa zo tridsať zloduchov vždy jednou / dvomi guľkami, pričom oni ho ani plným zásobníkom netrafia (nikam, ani škriabnutie - lucky bastard). Je dosť pravdepodobné, že autori si nikdy nezastrieľali ani s paint-ball zbraňami, nieto ešte ozajstnými, pretože napríklad presun zajačikov z úkrytu do úkrytu je pomalý a aj škuľavá ťava by ich už x-krát trafila do toho pomalého tučného zadku s milučkým chvostíkom. Nuž slabé. 42% - 2* ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle animovanýho kraťasu jsem se hodně bavil. Akcí našlapanej filmek paroduje (nebo kopíruje) filmy jako Black Howk Down a hry typu Call of Duty. Rozhodně to neni pohádka pro děti i když králíčci jsou roztomilý a místy vtipný. Je zde spousta krvavé akce doprovázené drsnou mluvou. Zpomalené záběry zdůrazňují střelbu, výbuchy a zabíjení zlých velbloudů. Grafika je opravdu parádní a hodně detailná. Příběh je jen o tom, jak králíčci (US arma) zachraňují civilisty z nepřátelské základy (velbloudi jsou talibanci). Nic víc zde neni. Celý filmek doprovází hodně povedená hudba, která vtáhne do děje. Za mě 80% :) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Packy a Botasky jsou jediní dva vojáci Delta Force, kteří mohou osvobodit zadržované zajatce z rukou teroristů. Boj to nebude jednoduchý, neboť teroristů je mnohem víc, ale na straně našich hrdinů je odvaha a boj za správnou věc... Z výše zmíněných řádků by nic moc nevyznívalo, kdybych nedoplnil, že Packy a Botasky jsou nádherní plyšoví zajíci (byť těžce ozbrojeni), teroristé jsou talibanští velbloudi a boj na život a na smrt je opravdu boj na život a na smrt. Skvělou akční scénu (víc se do tohoto animovaného kraťasu nevešelo) podporuje fakt výborná animace a taktéž i ozvučení (kulky létají okolo uší) - naposledy jsem měl takový zvukový zážitek u zde několikrát zmiňovaného Black Hawk Down (ke kterému by se dal tento animák, se zavřením všech očí, přirovnat). Maximálně doporučuji... ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tak jak bych začal. Tak za 1. Grafika byla více než výborná. Kam se hrabou jiné filmy podobného typu. Je vidět, že Japonci jsou prostě mistři. Za 2. Nechyběla akce ani napětí. Ve 22 minutách bylo napětí a masakry, což se mě samotnému velice líbilo. A za 3. Ten nápad :-D králíci versus velbloudi :-D je více než výborný. Řezal jsem se jako kráva, když jsem viděl ty velbloudy v podání Arabů:-DJestli bude nějaké pokračování...chci ho hned :-D ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama