Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech si hovorí kto chce, čo chce, pri celej sérii o Rockym proste nie je o čom! Aj keď je pravda, že dramatická línia, charakterové postavy a pekný príbeh popri ustúpili do úzadia, stále je sa na čo pozerať. Aj keď síce ide o klasickú schému bojových filmov, najprv prehra, trošku tréning a zázračná výhra, mňa to proste dostalo. 70%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Třetí díl a opět hodně jiný přístup. Rocky již nemusí řešit neustálé existenční problémy a pokoj mu už naštěstí dala i Adriana a tak se hlavně boxuje. Nechápu zařazení Hulka Hogana, ovšem s písničkou Eye of the Tiger to celé nabere solidní spád. Velmi povedená tréninková pasáž a nekompromisní záporák Mr T. nakonec vyškrábou tento díl na 70% ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Nářez. Oproti jedničce a dvojce velká změna, ale podle mě k lepšímu. Celkově se film už nebere moc vážně a nese se v podobnym duchu jako čtyřka (během sledování jsem si několikrát říkal, jestli mi přijda lepší právě trojka nebo čtyřka - podle mě oba dva díly sou nejvíc cool z celý série a zřejmě na stejný úrovni). Potěšil mě trénink s Apollo Creedem (Carl Weather je prostě borec každym coulem a nezmění na tom nic ani fakt, že sem to sledoval s německym dabingem a daboval ho nějakej bukváč). Hulk Hogan byl taková dobrá, lehce komická vložka a Mr. T hustej soupeř, ale do Ivana Draga a Apolla Creda mu něco chybělo ještě. Nicméně nářez za 90%. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Zo sympatického chalaniska Rockyho sa stala oslavovaná a zbožňovaná celebrita...Sly ako režisér, scenárista a herec je stále dostatočne presvedčivý, hoci trojka je opäť o nejaký ten kvalitatívny stupienok na tom horšie ako predchodca a občas to poriadne zaváňa gýčom. Ešteže mám pre Rockyho slabosť, preto pod tri *** určite nejdem:) ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Treti dil neztraci nic z kouzla predeslych dvou dilu, Mr. T jako Clubber Lang byl asi nejlepsim souperem Rockyho ze vsech :) Treninky s podmanivou muzikou (Eye of the Tiger je proste klasika), efektni souboje v ringu (Hulk Hogan opet vyvadi ;)) a spousta Clubberovych kecu - proto asi muj nejoblibenejsi dil ze Stalloneho boxerske serie. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Verzia „Eye of the Tiger“ použitá vo filme (známa ako „Demo verzia“) nebola nikdy oficiálne vydaná – album kapely Survivor, vydania singlov a rôzne albumy soundtrackov, obsahujú štandardnú štúdiovú verziu, ktorej výrazne chýbajú mohutnejšie basy a výrazné vrčanie tigra po každom refréne. Spoluautor piesne Frankie Sullivan pripomenul, že Sylvester Stallone bol piesňou taký nadšený, že sa hneď pustil do toho a použil ju bez toho, aby čakal na štúdiovú úpravu piesne. (Pat.Ko)
  • Pre film bola nahraná pieseň s názvom „You're the Best“ v podaní Joea Esposita. Ale Stallone to odmietol v prospech piesne "Eye of the Tiger" od Survivor. Pieseň "You're the Best" neskôr sa použila vo filme Karate Kid (1984). Zhodou okolností vo filme Karate Kid (1984) bola ústrednou piesňou "The Moment of Truth" práve od Survivor. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama