Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charles se vydává po děsivé stopě zkázy v Nepálu, zatímco Nadine pomáhá Hermanovi shromáždit poslední důkazy, které potřebuje, aby policie mohla jednat. (Viasat)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne všechny zabil (jen podvedl a okradl), nicméně v první polovině 70. let měl Sobhraj usmrtit v Indii, Nepálu a Thajsku možná až 24 lidí. Manipulátor, který dosud sedí kdesi v nepálském vězení, kde je odsouzený na doživotí. Nelineárnost vyprávění pokračuje. V Kanit House je „všechno“, jak má být. Nadine večeří se svými „přáteli“, takže její vyděšený manžel Remi si může oddychnout. Prozatím. Protože Nadine je statečné děvče (s pochopitelnými výčitkami svědomí) a navíc má foťák. Takže se konečně (sorry) dočkáme i nějakých napínavějších momentů. Monique se nakonec „nechce jet vyplakat k mamince“, nicméně v její postavě je obtížné se vyznat. Holt asi Kumárí, živoucí hinduistická bohyně, zafungovala. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď ste už v tom plne zorientovaní, pozerá sa na to omnoho lepšie, jasné, že pre efekt a potreby seriálu je plno vecí vymyslených/domyslených, ale aj tak to je kurva riadne zaujímavý prípad. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Andrej Drbohlav věnoval ve své knize "Psychologie sériových vrahů" Charlesovi Hotchandovi Bhawnanimu Gumurkhovi Sobhrajovi dvě strany z čtyřsetpětapadesáti. Netflix na to šel jinak a hůř. Je to pořád větší nuda a hlavně si ta mrzká svině tolik prostoru nezasloužila. Pan Knippenberg se bude muset snažit ještě po čtyři epizody a já to nezávidím ani jemu ani sobě. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama