Reklama

Reklama

Zac Efron nohama na Zemi - Série 1 (2020) (série)


Sardinie (S01E04)

(epizoda)
USA, 2020, 38 min

Hrají:

Zac Efron (průvodce)

VOD (1)

Obsahy(1)

Zac vyráží na ostrov, kde se spousta lidí dožívá víc než sta let. V čem je tajemství jejich pevného zdraví a dlouhověkosti? A přehodnotí Zac svoje stravování? (Netflix)

Recenze (4)

lemonova 

všechny recenze uživatele

Pri pohľade na tú čarokrásnu Sardíniu mi najviac do popredia vystúpili zábery na to, ako niekoľko generácií sedelo spolu v kuchyni. Tri generácie spoločne varili, štvrtá generácia, prababička, sedela a usmievala sa. Sardínia je príbeh o dlhovekosti, ale nie je tu zobrazená dlhá neúprosná staroba, ale radostné prežívanie staroby v kruhu rodiny. Nie je dôležité dožiť sa vysokého veku, ale prežiť krásny život. Bola som naozaj dojatá tým, čo som videla. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož jsem byl rok studentem demografie, tahle epizoda mi byla poměrně blízká. A v očích obyčejného člověka přímo šokující všemi těmi fakty, které stojí za tajemstvím “věčného mládí”. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím s Efronem, že na tak hustém a nepřátelském  místě jako je Hollywood se člověk stovky nedožije. Sardinii jsme jednou v září obkroužili na kole. Po přestání kouřit se opravdu za deset let plíce vyčistí. Ale pochybuji, že to platí i u zdravé stravy, že se tedy po deseti leech tělo obnoví, jak zde bylo řečeno. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama