Reklama

Reklama

Želvy Ninja: Mutantí chaos

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (více)
Trailer 5

Kdyby nepřišli do kontaktu se záhadným zeleným slizem, byli by obyčejnými želvami z kanálu. Kdyby nepotkali zmutovaného krysáka Mistra Třísku, nestali by se mistry bojových umění a jmenovci legendárních renesančních umělců – Donatello (Donnie), Michelangelo (Micky), Leonardo (Leo) a Rafaelo (Raf). Jinak jsou to ale úplně normální teenageři, kteří milují dobrodružství a nesnášejí nudu. Té mají poslední dobou poměrně dost, protože Mistr Tříska je úzkostlivě střeží v jejich kanálovém doupěti. Má totiž celkem oprávněný strach, že by je lidi nepřijali. Jenže i sebelepší opatření má své skuliny a jednou takovou želví kluci proniknou a narazí na April, obyčejnou lidskou holku, která sní o tom, že se stane neohroženou reportérkou. Spolu s ní se rozhodnou vyrazit po stopách Supermouchy, tajemného vládce podsvětí, na kterého je policie krátká. April věří, že díky tomu konečně prorazí, a želví kluci zase doufají, že jako superhrdiny je svět snáz přijme. Nikdo z nich bohužel nepočítal s tím, že Supermoucha je obklopen armádou zmutovaných bouchačů, kteří se takových zelenáčů rozhodně neleknou. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (148)

Artard 

všechny recenze uživatele

Dlhodobo slovenský dabing žije ako pacient vo vegetatívnom stave, len ho kŕmia a prebaľujú, ale po tomto čísle so sedlákom Rytmusom by som ho už fakt odpojil od prístrojov a v pokoji mu priložil vankúš na tvár, lebo fakt už aj opitý bezdomovec tancujúci na námestí ma väčšiu úroveň, úplne mi to pokazilo film. A kiná by sa mali spamätať a dať aspoň jedno blbé predstavenie v originálnom znení, nech si nemusím hovoriť že som si mal radšej za tých 10 eur zaplatiť lobotomiu, keďže to by bola určite príjemnejšia záležitosť. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Nové Želvy Ninja jsou tak moc cool, až to většinu času spíš bolelo, než bavilo. Pubertální cílení se v jednu chvíli prostě vymklo z rukou a výsledkem je sice snaživý a vizuálně oslnivý animák, který by však kvalitám dospěle zpracovaného Spider-Man: Napříč paralelní světy nemohl být vzdálenější. Boží akce a soundtrack, víc jak 6/10 ale dát nezvládnu. Dabing verze je nightmare fuel. ()

Reklama

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle jsem doufal že budou Želvy vypadat aby byli konečně funkční frančízou. Bláznivá atmosféra, zběsilé tempo, hodně gagů, svěží akce a vynalézává animace. Tvůrci to ale bohužel při cílení na puberťáky přehnali tak moc že jsou momenty kdy je Mutantí chaos neskutečně hloupý a otravný což pak ještě víc upozorňuje na hodně slabý scénář. Další film od stejných tvůrců bych ale s ráznějším uchopením necýleným tolik na jednu skupinu lidí i tak viděl rád. 5,5/10 ()

Listyx odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem na želvách vyst, bych tomu odpustil dost. Vlastně jsem přežil bez újmy všechny dosavadní adaptace a i tomuhle jsem dával šanci docela dost dlouho. Změnu originu jsem tak nejak dal, i když jsem nepochopil proč se ho za každou cenu snažit měnit, páč tohle nic nepřineslo. Ale dejme tomu. Tempo slušné i když nastavené pro mejměnší děcka trpící hyperaktivitou. Přiznám, se že jsem se musel trochu držet abych se u toho udržel, páč mi to všechno přišlo tak nějaké účelové, postavy tam řvou jen aby řvaly, skáčou aby skákaly a i když žely nebyly nikdy žádnej intelektuální počit, tak tam vždycky byl hluboko zakořeněnej boj dobra se zlem. Tady je zakořeněnný hlavně to řvaní. Už jsem byl dost načatej a tak  jak přišla na scénu April tak jsem se duševně pozvracel a dlouho už nevydržel. Tahle adaptace jednoho ze tří základních stavebních kamenů želv je fakt ohyzdná, hnusná a nestravitelná. Ale kdo ví třeba sem divnej já, ale páč sem to já, tak za mě palec dolu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl Želví nindži z počátku 90. let, kteří dnes působí spíše úsměvně, a proto jsem byl vzhledem k povaze příběhu - tj. v hlavních rolích se objevují čtveřice želváků a jejich krysí "papá" - rád, že tentokrát sáhli tvůrci po animovaném formátu. Vedle netradičního vizuálního ztvárnění zaujmou noví Želví ninjové také díky místy peprnějšímu, ale stále dětem přístupnému scénáři, které celkem slušně "podojil" potenciál želvích hrdinů. Film má ideální stopáž, nenudí a nabízí velké množství vizuálně podmanivé a přehledné akce. Snad jen škoda, že jsem v kině viděl dabovanou verzi. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu. (pds)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

Comic-Con čelí krizi

Comic-Con čelí krizi

24.06.2023

Je to pár dní, co pořadatel herní akce E3 oznámil, že se letošní i ten příští ročník ruší. Důvody jsou zřejmé, většina herních společností si začala pořádat své vlastní online konference, a když už… (více)

Reklama

Reklama