Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den oslavy zlaté svatby Boučkových se blíží, a jak se zdá, jak Václav, tak Marie chystají slavnost paralelně. Sbližování Lucie s architektem Veselým pokračuje, ale znenadání do něj zasáhne jeho sekretářka. Táňa se stěhuje k Jirkovi do ateliéru a nastává jejich sžívání, které sebou nese i problémy. Filip se musí vypořádat s tím, že Kristýna po své zkušenosti s Romanem jakýkoliv vztah odmítá. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Album které udělá Karáskovi (Oldřich Vlach) radost, je ‎Jazz It up a Little by Ray Guntrip Band.  Ray Guntrip byl britský hudebník skladatel a aranžér. Jsou to šoky když se po desítkách let dozvíte, že zásadní životní událost se stala jinak než si ji pamatujete... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze seriálu dýchá pohoda, postavy se chovají logicky a dialogy jsou povedeně civilní. Ač jej nesleduji pravidelně, nijak to ani nevadí. I tento díl byl poklidný a letně oddechový. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Album, které udělá Karáskovi (Oldřich Vlach) radost, je „‎Jazz It up a Little“ od Ray Guntrip Band. Ray Guntrip byl britský hudebník skladatel a aranžér. (sator)
  • Oslava zlaté svatby se konala u lesní kaple sv. Vojtěcha, která se nachází na kopci mezi Třebnuškou a Lhotkou. (rakovnik)

Reklama

Reklama