Reklama

Reklama

Komisař Rex

(seriál)
  • Rakousko Kommissar Rex (více)
Krimi / Akční / Mysteriózní
Rakousko / Německo, (1994–2004), 92 h 25 min (Minutáž: 45–99 min)

Hrají:

Tobias Moretti, Gedeon Burkhard, Alexander Pschill, Elke Winkens, Heinz Weixelbraun, Martin Weinek, Wolf Bachofner, Karl Markovics, Gerhard Zemann (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(119)

Obsahy(1)

Představit si vídeňskou kriminální policii bez komisaře Rexe je to samé jako chtít si nepředstavit pod pojmem Rakousko žádné kriminálky. Kdy by neznal německého ovčáka (za všechny série si ho zahráli 2 psi), člena týmu oddělení vražd pod vedením komisaře Mosera (Brandtnera, Herzogové, Hoffmana), kteří spolu s Rexem jeden po druhém brání spravedlnost ve svém okolí, často za nasazení vlastních životů? Psí představitel Rexe (Reginald von Ravenhorst) je jedním z nejznámějších zvířecích hrdinů vůbec (spolu s Lassie, Černým hřebcem, lvicí Elsou ad.) a pokud hledáte pohodový seriál pro nedělní odpoledne, určitě nebudete zklamaní. (ČSFD)

(více)

Recenze (513)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Když moji spolužačce vykradli firmu, strávila řadu hodin u nikam nevedoucích výslechů, kde jako by si po čase našli bezradní policisté ideálního viníka v její osobě. To ji tak rozčílilo, že v pohoršení nad neschopností policie křičela : „To je neslýchané, jen se podívejte na televizi, denně tam uvidíte, jak takový tlusťoch řeší případy ze svého křesla a jinde to dokonce vyřeší obyčejný pes a tady si celá slavná policie neví rady.“ Moc se mi tahle historka dokreslující velkou popularitu tohoto, docela podhodnoceného seriálu líbila, vždyť i zde ho bodovalo 14 a půl tisíce lidí. Já se k nim přidám. Každý seriál musí zachovávat svoji originalitu v osobě vyšetřovatele, protože řešené případy jsou ve všech seriálech dosti podobné. Rex originální je, a na prosbu vnučky musím ještě hvězdičku přidat. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Zabite ma, ale mne sa to celkom páčilo! Hlavne časti s Morettim ako charizmatickým komisárom Moserom - ani ďalší kolegovia neboli vyslovene zlí, ale už to nikdy nebolo ono. Je síce pravda, že z času na čas sa na sebe jednotlivé časti podobali viac, ako je zdravé, a dnes by ste ma k sledovaniu ďalších eskapád tejto policajnej grupy prehovorili len ťažko, no aj napriek tomu išlo o príjemný televízny seriál. Pravoverní zoofilovia lepiaci si plagáty s Rexom na stenu si môžu ešte jednu hviezdičku pridať. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenkrát jsem na to koukal často a toho psa jsem měl hodně rád. Připomínal mi našeho psa, kterého jsme tenkrát měli. Ze začátku to bylo samozřejmě vcelku dobré...ale když mu zemřel první páníček...tak to šlo z kopce jak se psem tak i se seriálem. Ten pes byl prý nějaký baron a dokonce měl i nějaké jmění, ale nevim jak to s nim nakonec skončilo. Možná jeho potomci stálě točí v tehdá nejlepší rakouské kriminálce. (5/10) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vpodstate platí presne to isté, čo som napísal pri Siskovi. Nechce sa mi to opakovať, tak len toľko, že psí komisár mi pripadal ešte o niečo horší a či dám odpad, jednu hviezdu, alebo dve je absolútne irelevantné, pretože cieľoví diváci majú o 40 až 50 rokov viac ako ja a hodnotenie na csfd nie je tým pádom pre komisárových divákov nijako smerodatné. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem na něčem rostl, tak na to nedám dopustit a s chutí se k tomu vrátím i dneska a tenhle seriál je kus mého dětství. Proč tedy dávám jenom 3*? No je třeba to zprůměrovat jako celek a časem bohužel i tomuhle seriálu došel dech. Epizody z Morettim jsou špičkový, ty z Burkhardem ještě ucházející, ale to co přišlo potom s tím duem nesympatických kokotů je na čistej odpad. Škoda, že to po šestý sérii neutnuli. Hodnotil bych výš.50% ()

Galerie (1 248)

Zajímavosti (44)

  • Představitel Rexe měl svůj vlastní dům nedaleko Hollywoodu. (patrik1177)
  • Hodnota seriálového Rexe byla odhadnuta na plných 700 000 šilinků. (hippyman)
  • Seriál Komisař Rex byl původně plánovaný jen na třináct epizod s pilotním filmem. (Stocki)

Reklama

Reklama