Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak utikej! za tohle chcipnes! kult nade vsechny ultra lacine spatne amaterske brutalni sproste a navykove zabavne uz ve skolnich letech jsme z kamosem ulitavali na tomhle grandioznim braku ktery je neuveritelnou story o svalnatym chlapkovi v kratkych sortkach co pobiha po lese klade pasti likviduju armadu zoldaku a hlaskuje jak o zivot tohle dilo snad nejde ani zaradit do nejakeho podzanru akce tohle je samostatna kategorie kdo na tom nevyrostl nepochopi pomalu kazda hlaska z tohohle bijaku ma status kultovni Prior udelal poradnou diru do sveta zetkarskych filmu a tohle je bezkonkurencni kral akcnich filmovych trashu tak k certu se zdravym rozumem a hura na hodnoceni plnym kotlem dat neco jinyho mi moje presvedceni a nostalgicka vecna laska z detstvi zakazuje ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Příjemná céčkovinová ptákovinka, kde většina stopáže obsahuje polonahatého opičáka oblečeného jenom v luxusních riflových trenclích, kosícího levé vojáky tím nejamatérštějším možným způsobem. Příběhově sympaticky prosté, na začátku naolejovaného frajera unesou a zbytek filmu je morduje. Navíc se s tím fakt nepáře, zabije neozbrojeného maníka a ani nemrkne. Celkově hodně mrtvol, občas veledementní hláška nebo dialog - prostě hodně povedená věc. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My nelovíme jeho, ale on loví nás." Cvičení komand pro diktátory je jistě záslužná a náročná práce, při které se holt občas musí někdo unést a zabít. To je pochopitelné, ale unést bosou kombinaci Tarzana, Ramba a Bon Joviho při vynášení smetí nebyl ten nejlepší nápad. Tenhle týpek je totiž mistrem světa ve vrhání kamenů, házení granátu do rozkroku a likvidaci tanků holýma rukama, takže o zábavu je postaráno. Já se tedy Michaelovým "nakopáním do prdele" v rytmu osmdesátkové muziky pobavil naprosto skvostně, přestože filmovými kvalitami tohoto snímku oprávněně opovrhují béčkoví, céčkoví a dokonce i někteří déčkoví režiséři. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Naprosto otřesný scénář, hrozný scény, špatní herci a příšerná režie. Ted Prior si však béčkového ramba užívá i když je víc vidět jeho postava než herecké umění. Vzpomínám však jak jsem byl jako malý unesený a žral jsem mu to. Škoda že se tento herec vyskytoval více méně jen ve filmech svého bratra, možná by jinak vynikl mnohem víc. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Když může armáda slepic hodnotit film podle těla a vrtulníku hlavního hrdiny (50 odstínů hrůzy) tak můžu já dát 5 téhle 80' VHS retro sračce, která patří bezpochyby ke špičce žánru danné doby. A jakou mám radost, že jsem vhs rip v cz dabingu sehnal! Komando i Rambo můžou blednout závistí, před tímhle chlapem, který jen v šortkách a bez bot, zvládl celý výcvikový tábor žoldáků. Scéna s rukou :-) kdy běžně všichni pálí od pasu a bez chyb a tady si hlavní záporák nechá useknout ruku a skalpovat se, protože se netrefí z pistole na 2 metry, to je mazec :-) Zhebnou úplně všichni. No co chcete, režie českého znění: Zdeněk Troška :-) Klasika a lahůdka. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama