Reklama

Reklama

Projekt Adam

  • USA The Adam Project (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (392)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Terminátor, Návrat do budoucnosti, Star Wars a Star Trek v jednom, s přidanými rodinnými hodnotami, příjemným humorem a typickým šarmem Ryana Reynoldse. Velkou díru do světa to neudělá, vzpomínat se na to moc nebude, ale příjemně se na to kouká a tak nějak to pohladí na duši. Freeguy zůstane často opakovanou kultovkou, ale i takovéhle jednohubky jsou důležité a počáteční slovní přestřelka mezi mladým a starým Adamem je super. 70%. ()

slord 

všechny recenze uživatele

Neprináša to síce nič moc nové, ale je to pohodová jednohubka, ktorá má veľmi fajn osemdesiatkový soundtrack, akčné scény neohúria, príbeh nie je extra originálny (inšpirácia Back to the Future je dosť očividná), no najviac zaujmú tie dialógy o rodine. Na Netflix film to bolo dosť fajn a nejako extra neľutujem čas, ktorý som strávil pri jeho pozeraní. 6/10 ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Klasický Shawn Levy, rozumej opäť ide o film ako stvorený na nedeľňajšie popoludnie v telke. Lenže s týmto obsadením a s komplikovanou zápletkou o cestovaní v čase čakáte výsledok s vyššími ambíciami. Tie sa nedostávajú, rovnako ako sa nedajú pochopiť tie hrátky s časom, ktoré skrátka nemôžu dávať v žiadnom prípade zmysel. O ne ale nejde, ide "len" o tú pohodovú atmosféru, ktorú ale narúšajú postavy s neustálou chuťou nonstop mlieť a nikoho nepustiť k slovu (hlavne otec). A že to majú v rodine nie je ospravedlnením toho, že mi liezli na nervy. S béčkovými hercami by išlo o milé prekvapenie. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V kině bych to viděl raději než třeba Uncharted. Pohodový rodinný film z rodiny těch hraných Disney filmů, které bývaly kdysi k vidění o víkendových dopolednech, ve kterém na logice zápletky příliš nesejde, ale spíše jde o situace, do kterých dostane hlavní postavy. To setkání mladšího a staršího Já, která si mají co říct a jedno druhému může vytknout, že na něco zapomnělo nebo že si na něco teprve musí přijít, na mě zapůsobilo velmi dobře a ačkoliv byl Ryan Reynolds zase, zase a zase hlavně Ryanem Reynoldsem, byl vtipný a naštěstí na to tentokrát nebyl sám. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v zábavný film. Dostal jsem ale neskutečně nudnou záležitost s celou řadou rodinných témat, které bych radši vynechal a víc se zaměřil na akci a s ní spojenou zábavu. Během akce se to tu totiž alespoň trošku oživilo. Námět ale popírá logiku časového paradoxu a dělá si s ním co chce. Co naplat, že v hlavní roli je Ryan Reynolds, který se v posledních letech v dobrodružných filmech našel, když málokterý dokáže být upřímně jednoduchý…a díky tomu zábavný. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (12)

  • Když je ke konci filmu otevřena bedna se sportovním náčiním, lze na ní vidět nálepky Deadpoola a Hulka, tedy dvou marvelovských hrdinů, které hrají v jejich filmových verzích Ryan Reynolds a Mark Ruffalo. (NiWi)
  • Walker Scobell nosí při hraní Adama hnědé kontaktní čočky. Přirozeně má modré oči. (BMW12)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Seriálový Percy Jackson našel představitele

Seriálový Percy Jackson našel představitele

12.04.2022

Streamovací služba Disney+ našla svého Percyho Jacksona. V chystané seriálové adaptace populární knižní young adult série tak hlavní roli ztvární herec Walker Scobell, jenž má za sebou čerstvě… (více)

Reklama

Reklama