Reklama

Reklama

Houba Bob, který byl jako kuchař už tři sta čtyřiasedmdesátkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce, sní v podmořském Bikini Bottom o povýšení a věří, že je favoritem pro funkci ředitele nové restaurace řetězce Krusty Krabs. Místo něj však pan Krabs nabídne místo Bobovu pesimistickému sousedu Squidwardovi. Zničený Bob vezme nejlepšího kamaráda Patricka a vydá se s ním do Goofy Goobers, aby utopil smutek ve zmrzlině. Jenže pak se úhlavní nepřítel pana Krabse Plankton rozzuří, že se o otevření Krusty Krab 2 objevila reportáž v televizi, zatímco do jeho restauraci Chum Bucket ještě nepřišel ani jeden zákazník. Rozhodne se pomstít a ukrást přísně tajný recept na populární pirožky pana Krabse. Součástí plánu je také krádež koruny krále Neptuna, falešné obvinění pana Krabse z této krádeže a samozřejmě vláda nad celým světem. Nejprve se mu daří, ale pak se do věci vloží Bob, který spolkne zklamání a jako věrný zaměstnanec nabídne panu Krabsovi pomoc. Jenže dokáže vůbec malá mořská houba tak velkou věc, jako je záchrana královské koruny a likvidace slizké pěny dřív, než Plankton změní Bikini Bottom v Planktopolis? Možná ano, vždyť má na své straně Neptunovu dceru Mindy... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Šmoula 

všechny recenze uživatele

Spongebob je další nudný animovaný film, na kterou se postupem času rychle zapomene. Co se týče filmu, D. Hasselhoffovi se asi velice stýskalo po filmu, takže si vybral tu nenemožnější roli, alespoň že se rozhodl takto a nekazil jiné skvělé filmy. Příběh je velice jednoduše postaven a lehko odhadnutelný, takže vás to přestane brzy bavit. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fakt meganářez nejhustější je ten SpongeBobův kámoš Patrick ten je fakt rulezz. Pak killer Dennis je taky OK ale uplně nejvíc jsou ty dva burani u benzínky jak se vždycky plácnou do kolen a začne hrát Country hudba to se musí vidět. Mimochodem z Hasselhoffa se na starý kolena stal komediální genius. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký podmorský animovaný seriál o Sponge Bobovi a jeho priateľoch je pre mnohých uživateľov tejto filmovej databázy kultovou záležitosťou. Ja sa však musím priznať, že nepratrím medzi znalcov, obdivovateľov, ani fanúšikov tohto titulu. Akosi to okolo mňa prefrčalo, bez toho, aby som si to nejak zvlášť všimol. Takže, keď som si pustil celovečerný snímok "SpongeBob v krátkych nohaviciach" (The SpongeBob SquarePants Movie), ktorý bol natočený v roku 2004, tak som prakticky vôbec nebol ovplyvnený pôvodným seriálom. Vstúpil som na neznáme územie, dostal som sa nezmapované otvorené more. A možno to tak bolo aj dobre. Bez stereotypných predsudkov, či bez nadšených očakávaní, som si tento animovaný film pozrel. Nebolo to nič výnimočné, ale ani som sa pri tom nenudil. Takže dávam tri hviezdičky. *** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě naprosto brutální kreslenej nářez a já vůbec nevím, jak je možný, že Spongebob celou tu dobu šel mimo mě. Možná jsem si říkal, že nechápu, kam až tvůrci jsou schopní s pohádkami zajít, protože mluvící houba na mytí nádobí mi přišla už dost brutální nápad pro pobavení dětí. Přitom teď mám pocit, že to je spíš pro dospělý...i když děti se v tom asi taky nejdou. No nářez, fakt že jo. Tohle jednou budu pouštět svým dětem. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak nádherně blbé, ažje to naprosto dokonalé... :D Nevím co se mi líbilo více... Zda naprosto magorské postavičky nebo ještě magorštější hlášky, vtípky a scénky... Porce nápadů ze kterých by si většina rádoby "komedií" mohla brát příklad... :) P.S.: Hasselhoff mě rozbil... P.S.S.: Upřímně prohlašuji, že po shlédnutí tohoto filmu JSEM BLBEJ BURÁK, JO! :D ()

Galerie (25)

Zajímavosti (14)

  • Keď kráľ Neptun navštívi reštauráciu Krusty Krab 2, môžeme v okne vidieť, že žiadna reštaurácia Krusty Krab tam nie je. (Carol Pifková)
  • Pieseň "O Blbom Burákovi", ktorou SpongeBob zachráni v závere filmu obyvateľov mestečka, je spievaná na hudbu piesne "I Wanna Rock" od skupiny Twisted Sister. (mackyns)

Reklama

Reklama