Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S Veronikou navštívíme město mezi horami a Rudým mořem, Eilat. Místo ne nepodobné ráji. Teplé moře, kde může člověk plavat s volně žijícími delfíny. Okusíme pouštní život Beduínů a dozvíme se, co je ta nejlepší pouštní aktivita. V národním parku Timna plném roztodivných pískovcových útvarů prozkoumáme i nejstarší měděné doly na světě – slavné doly krále Šalamouna. Povečeříme se starostou Eilatu a pak nás již čeká jen vír nočního města. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl se mi moc líbil. Hned na začátku mě navnadila krásná vyhlídka až na Jordánsko a obří akvárium. Je pro mě záhada, proč mají české ženy takový orgasmus z Beduínů v poušti (moje zkušenost v Maroku). A trochu jsem se obával, jestli se u nich Veronika Žilková nezasekne až do konce dílu, naštěstí to pokračovalo návštěvou pěkné ptačí rezervace, interview s českou emigrantkou Evou a pěší výlet ve skálovém parku s náznakem cyklistiky a dokonce noční zábavu v Eilatu. Na Veronice Žilkové je vidět, že má Izrael, kde nyní působí jako manželka našeho velvyslance Martina Stropnického , ráda a na mě působila přátelskost Izraelců nakažlivě. Ten citát Karla Čapka "Člověk, který se bojí být směšný, nemůže být do poslední nitky veselý" jsem neznal. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eilat - zajímavé místo, kam jsem měl letos jet a kvůli covidu dva dny před odletem jsem spolu s Jordánskem návštěvu Izraele musel na poslední chvíli zrušit. Vše zaplaceno, vyřízeno, naplánováno křížem krážem Izraelem spolu s Jordánském a krátkou návštěvou Egypta, to nasere. Naštěstí jsem dostal všechny peníze do koruny zpět což se mnohým už později nepoštěstilo.Tak snad někdy příště. Dosud nejlepší epizoda. ()

Reklama

pavala 

všechny recenze uživatele

Herec je jako malé dítě, které má potřebu se předvádět, což Veronika Žilková potvrzuje (touha předvádět se je zjevná, mohla by i ubrat). Ovšem Eilat je skutečně úchvatný, uvidíme mnoho zajímavých míst - průzračné moře, autenticky špinavé Beduíny, noční život….Nádherné filmové záběry. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama