Reklama

Reklama

Addamsova rodina 2

  • USA The Addams Family 2 (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Vyrazte na letní dovolenou s Addamsovou rodinou, kteří svým nevšedním a podivným chováním terorizují nové kraje. (Forum Film CZ)

Videa (6)

Trailer 9

Recenze (49)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Opět více pro děcka, než předchozí projekty, ale i tak je příjemné, že Addamsovi stále žijí. Scénář animované dvojky více méně odpovídá Hanna-Barbera seriálu z roku 1973, rodinka cestuje po Spojených státech a užívá si to. V dabingu navíc zaniká kouzlo originálního obsazení (perfektní je hlavně Bette Midler jako babča, příšerný je Snoop Dogg jako bratránek It). Ale dobře došli do cíle a člověk může plynule navázat seriálem Wednesday, který letos chystá Netflix. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal.. Délka akorát, příběh ucházející, spousta vtipů - je to rozhodně lepší, než hraný  film a srovnatelné s jedničkou. Akorát já prostě Addamsovu rodinu moc nemusím, ale i když to je kdovíkolikáté pokračování, dá se to přetrpět ( a že je to horor, je tu napsáno asi proto, že na konci byl jasný náznak dalšího dílu, to už fakt raději ne)...50% ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ani po druhýkrát to nedopadlo ideálne. "The Addams Family 2" je asi lepším filmom, než bol prvý animák, no to nehovorí veľmi veľa. Animácie sú celkom schopné, rodinka Addamsovcov ma vie občas pobaviť a je tu niekoľko fórov, kde som sa úprimne smial, no vo výsledku to ako kvalitný film rozhodne nefunguje. V prvom rade je podstatné si povedať jedno. Addamsovci sú vynikajúci. A mám ich rád. Ale toto nie je najlepšia reinkarnácia, s ktorou prišli. Osobne by som asi viac odporúčal vidieť starý seriálfilm, alebo animovaný seriál z roku 1992. Popravde aj neobľúbená moderná nová rodinka addamsovcov ma bavila viac. Mal som pocit, že tie postavy boli vtipnejšie, a mali väčšiu charizmu, než tieto postavy, ktoré tu máme možnosť vidieť teraz. Nepovedal by som, že sa im občas nepodarí ma pobaviť, no prečo sa vŕtať v tejto verzii, keď existuje niekoľko ďalších, lepších možností, kde môžete tieto postavy vidieť v lepšom svetle. Ale na druhú stranu je fajn, že Addamsovci tentokrát vyšli zo svojho bežného prostredia. Nikdy som ich predtým asi nevidel ísť na dovolenku. A navštívili tak pár pekných miest. No potom je tu aj príbehová línia, ktorá je úprimne vysoko čitateľná a bude vám okamžite jasné čo sa bude diať. Povedzme to takto. Keď prvýkrát uvidíte nášho hlavného zloducha, budete vedieť, že je to náš zloduch. A nie je to zrovna originálne. Za jedno pozretie to možno stálo, ale aj tak je mi jasné, že s touto rodinou existujú kvalitnejšie projekty, ktoré ma bavili viac. A minimálne som mal pocit, že rodina Addamsovcov vždy pôsobila vtipnejšie a zaujímavejšie. Títo sú asi tí najmenej zaujímaví zo všetkých verzií čo som videl. Hodnotenie: C+ ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Tady to už trošičku upadalo a chápu, že pro ty co to upadalo už i u prvního dílu, tak tady už bylo pro některé naprostá pohroma. Zatím co se tady vydávají Addamsovi na výlet, tak se objevuje podezření, že Wednesday by mohla být v dětství vyměněna a v tom případě máme zbytečný a narušující příběh přímočarého a zábavného animáku, ale zase na druhou stranu chápu, že by se to bez nějaké větší zápletky neobešlo, jenom mi připadá, že mi to tak úplně nesedí. Spíše mám pocit, že se jedná o celkově průměrnější kousek a se strýčkem Festrem, který se během filmu mění na příšeru mi taky úplně nehrálo do karet, ale tak či tak nejsem vyloženě zklamaný 5/10 ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Na dvojku jsem se moc těšil, jelikož mě první díl animovaných Addamsů moc bavil, byl jsem zvědavý, co si tvůrci nachystají tentokrát. Musím přiznat, že mé pocity po projekci jsou spíše rozporuplné. Na jednu stranu jsem rád, že jsem tuhle šílenou rodinku mohl opět vidět na velkém plátně, Wednesday nezklamala, Fester pobavil, rodinná dovolená byla řádně šílená a plná zajímavých momentů. Nicméně mi přišlo, že se z daného příběhu dalo vytěžit mnohem víc, humoru bylo na můj vkus docela málo, představoval jsem si malinko šílenější situace, především trailer sliboval velkou jízdu, mně to celé přišlo zkrátka trochu utahané a u většiny scén si dovolím tvrdit, že jejich potenciál zůstal zbytečně nevyužitý. I tak ale nelituji, pořád se jedná o slušný průměr, který rozhodně neurazí. Viděno v kině 30.10.2021. 5/10. ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama