Reklama

Reklama

Špína z ulice

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Miesto deju: veľké newyorské autovrakovisko a špinavé ulice okolo neho. Hlavné postavy: špinaví bezdomovci. Kľúčová vec vo filme: ploskačky s alkoholom, predávané v malom obchodíku. Po preglgnutí sa s konzumentmi dejú divné veci - roztápajú sa a zo všetkých telesných otvorov im strieka krv a farebné grcky. ;-) (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem měl pocit, že tenhle snímek nesahá produkci Troma ani po kolena. Naštěstí se v závěru rozjel. Oběti podivného alkoholu se nejen báječně roztékaly, ale i rozkošně vybuchovaly, až létaly vnitřnosti, doprovázené gejzíry krve a rozličných barevných tekutin, s kusy masa do všech stran. Chlapi se mezi sebou mlátí hlava nehlava, někteří na své oběti močí, jiní je pozvracejí... A házená s utrženým penisem byla rovněž vtipná. Celý film mohl mít samozřejmě větší spád i více šílených nápadů, ale posledních 20 minut za to stálo. Plynová bomba pak byla jen milou třešničkou na rozteklém dortu... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Amatérsky krčovité, vulgárne, buranské a komicky krvavé. Zo Street Trash by sa hodilo vystrihať 20 minút, venovaných zbytočným postavám, ale aj s nimi je celkom vydarenou amatérskou hračkou, ktorú ocenia hlavne milovníci najväčších pokleslostí. Už len vďaka kamere a neuveriteľným splatter scénam. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Do poloviny mě film neuvěřitelně nudil. Strašný scénář, zdánlivě nesourodé události, gore, hnus a odpornosti spíše jen tak na okraj. Neustálé vykecávní hlavních postav mě opravdu nebralo. Vtipné to nebylo, zasmál jsem se snad jednou. Od poloviny filmu, kdy placatky s jedem začnou chlastat skoro všichni už mě to docela bavilo, protože triky byly docela ok a neustálé rozpouštění a rozklady postav po konzumaci jedu byly docela slušně hnusácké. Celkově je to jako by takový Tromácký styl ... Ale obecně slabota. Málo sexu, málo krve, málo gore a trapný vtipy. Prostě nuda. Každopádně pro rozšíření obzorů, co lze všechno natáčet, samozřejmě doporučuju ... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není Street Trash extrémně krvavý, jak zde píše Pomo (zdravím :o)) Krve se tu skoro nedočkáte, ovšem nechybí tu takové "lahůdky", jako fotbálek s uříznutým penisem (ale bez té krve), šest lidí se tu rozteče v neforemnou barevnou hmotu, dokonce je tu scéna s partou bezdomovců, jak onanují při pohledu na soulož a chůzí a pohyby připomínají partu zombíků. Dále je tu jedno nafouklé a následně vybouchnuvší tělo (hodně podobné scéně s tlouštíkem z Monthy Python´s Meaning of Life) a dokonce tu policejní vyšetřovatel záměrně poblije hledaného vraha. A příběh? Celé se to točí kolem krámku s likéry, kam si bezomovci chodí pro lahvičku drijáku s názvem VIPER, po jehož pozření se roztečou, či explodujou. Na pohled ultralevné, hodně špiny, záběrů na smetiště, nechutných individuí a několika překvapivě vtipných momentů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Náhodou naprosto parádní béčko které dokonale vystihuje to co má Troma, a mnohokrát jí i cituje. A při tom to Troma není. Nečekal jsem zázrak a ani jsem se na film nijak moc netěšil, ale dostal jsem fakt parádní podívanou na kterou se sem tam občas velmi rád podívám. Ale ted zápory kterých moc není prvním je že film ke konci začíná trochu nudit, a lehce se opakovat. A hudba za moc teda nestojí. A to jsou všechny zápory který bych vyjmenoval ted pozitiva a to je jak jsem říkal parádní sliz a gore efekty. Rozpadající se člověk je fakt pěknej efekt a já byl díky tomu k televizi naprosto přilepenej. A to nemluvím o dokonalém hereckém obsazení. Je naprosto odporné a ty postavy jsou nechutné a to je právě to proč jsem si je hned oblíbil, s takovouhle spodinou bych nechtěl mít nic společného ale do filmu zapadly bravůrně. Gore jak jsem zmínil je parádní. A když k tomu je přidána sem tam humorná scéna(scéna s uřízlým penisem je nezapomenutelná)tak to dostane neuvěřitelný grády. Tohle je prostě filmovej trash jak má být. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama