Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nomád a sběrač odpadků Moses si vezme Elju pod křídla. Liv chce za každou cenu zachránit svoji rodinu z Brahtoku a uzavře překvapivou dohodu s vraní bojovnicí. (Netflix)

Recenze (5)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé epizodě se to docela hezky rozjelo. Pořád sice divák ví houbelec, ale alespoň to má slušivější kabátek. Hudba se asi většině bude líbit, mne spíše iritovala. Liv je nesympaticky odhodlaná, uvidíme co spojení s vránou přinese. Za mne tři hvězďule. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrány vždy splatia svoje dlhy...alebo to možno bolo v Hre o Tróny a týkalo sa to Lannisterovcov a Vrány vždy splnia svoje sľuby...zdá sa že ústrednou dvojicou ktorá by mohla seriál ťahať nahor budúť práve Moses a Elja, ostatné postavy sú zatiaľ pomerne nevýrazné aj keď sebavedomá mladá žena Liv ešte určite nepovedala posledné slovo. Nádych cieľovej skupiny mladých dospelých je cítiť čoraz viac ako to už naznačila prvá epizóda. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálně debilní dialogy (postavy prostě nepokládají správné/přirozené otázky v dané situaci) a totálně debilní chování postav (proč mu utekl, aby se pro něj vrátil?). Vše jinak vypadá dobře. Jen do sebe zoufale nezapadá. Koncept celého světa nedrží pohromadě. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Na konci epizody hraje skladba „Can You Hear Me“ od UNSECRET. (Doomcourier)

Reklama

Reklama