Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elja zkouší přesvědčit Brackera, aby vrátil Kostku. Liv řeší dilema spojené s crimsonským spiknutím. Kněžna Varvara slíbí, že splní Kianovo přání. (Netflix)

Recenze (5)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, že jde o předposlední díl je tu nějak moc času na tanečky o ničem. Také jsem si všiml, jak se seriál odfláknutý (ani kontinuitu záběrů mezi střihy neudrží). Definitivní ztráta času. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak opäť mladá sebavedomá žena zmláti muža a už už má človek chuť vyzvať na fajt random mladú sebavedomú ženu niekde na autobusovej zastávke najmä teraz keď chodíme zarúškovaný a totožnosť páchateľa by ostala neznáma. Netreba zabudnúť na dvojicu bielych mužov (no mužov a no bielych, David Ali Rashed tiež nebude úplne čistokrvný nemecký ovčiak) ktorá pokľakne pred jediným black life matter v seriály a ešte som čakal či Gretia nevyrukuje so separovaným odpadom a už by bolo liberálne korektné všetko...ale posun v deji nastal, opäť však najmä zásluhou Mosesa Eliu aj keď už aj osud kiana je o niečo pútavejším rozprávaním... ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto už je fakt uspávání hadů. Jestli tímto tempem budou tvůrci pokračovat, tak než se dohrabeme k pointě, bude z toho tak patnáct řad ve stylu Růžovky. Za mne jedna za kostku, ta jediná byla zajímavá a nežvanila kraviny. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama