Reklama

Reklama

Nahá mezi kanibaly

(neoficiální název)
  • Itálie Emanuelle e gli ultimi cannibali (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho obyčejného dne se reportérka Emanuella v nemocnici duševně chorých setká s pacientkou, které bylo uříznuto ňadro. Dozvídá se, že byla nalezena v džungli Jižní Ameriky. Emanuellu tato událost velice zajímá, a tak navštíví profesora místního muzea, se kterým se nakonec vydají do nebezpečné džungle. Přidá se k nim i pár přátel, ale nikdo neví, jaké je čeká peklo. V hluboké džungli na ně čekají brutální a hladový kanibalové. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

MM11 

všechny recenze uživatele

Každý bere z každého, na to už bych si možná i zvyknul, ale tohle?! Bezhraniční extrém, mísí se tam všechno. A to pěkně nudně. Film je to asi fajn pro fandy Deodatových Kanibalů, protože můžou vidět jeden z nepochybných zdrojů, jen těžce říznutý erotikou. On proslulý D'Amato totiž popravdě nic moc dalšího neumí. Jen u dost úsměvných erotických momentů má D'Amato řemeslo pevně v ruce. Jinak děs. U naprosté většiny scén mám dojem, že se natočily na první pokus, i když to vůbec neklaplo (sexy Laura Gemser má dvě polohy, buď se bezdůvodně směje nebo mlčí a vypadá uraženě, obé mění obscénu). Kanibalské scény otrlejšího nevytrhnou, jsou příliš laciné a okaté, což sráží jejich občasnou snahu o autentičnost. Jenže to úplně nejhorší, to je jednoznačně ta sestava. Ta retardovaná skupinka v džungli je totálně na palici, jejich chování je naprosto šílené a logiku popírající. Jediné, co dovedou, je provozovat jakousi "partnerskou výměnu" alá Melrose Place. A i to se jim napokon zatrhne, naneštěstí tak, že Vás to nebude ani trochu zajímat. Film na pobavení, je to karikatura. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Snímek, ve kterém ochlupené ženské klíny drtivě poráží tupé latexové efekty. Celé to zaštituje nulová režie, která nemá žádný problém se stereotypností, prohazováním denních a nočních záběrů v jednotlivých pasážích a nedostatečnou, respektive žádnou, logikou. Jako soft porno s několika rádoby šokujícími efekty ucházející. Jako film, u kterého nemáte potřebu masturbovat, to opravdu nefunguje. Spousta špatných položek tvoří špatný celek. Jediné štěstí je, že se jedná o tak triviální záležitost, že nemůže v žádném případě urazit. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Lahôdková zmes softcore a kanibalov, s krásnou Laurou Gemser v hlavnej úlohe. Atmosféra, akú v 70s/80s dokázalo práve len Taliansko- hudba Nica Fidenca, lahôdkové gore, typický kanibalský príbeh, perfektné tropické zasadenie a istá ruka kameramana a nadšenie samotného režiséra v jednom. Kult pre ľudí, ktorý si takúto nostalgickú pecku dokážu vychutnať a doceniť! ()

dwi 

všechny recenze uživatele

Těžkopádná bejkovina, kde Amato odfláknul, co se dalo. Džungle zhola nevypadá džunglovitě, scénář je až příliš prkenný a trikové efekty nestojí ani za zmínku. Tradiční kanibalistické schéma režisér v první půlce vyplňuje zdlouhavými soft erotickými scénami, poznatky o kanibalech a zbytečnými záběry na město. Ani v druhé půlce příběh nechytá dech, atmosféra je nulová. Nebýt ebenově ladné Laury Gemser, asi bych to nedokoukal. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Joe měl k natáčení porna vlohy,jak se později ukázalo u jeho posledních filmů. Jasně,že je to kravina,ale podívám se raději na to než na Ženy od hluboké řeky nebo na Kanibalové(mám na mysli Cannibal Holocaust),protože Joe mě potěšil. Erotiky je tu dost,zápletka,no kanibalové tak co chci od zápletky,efekty slušné a i dobře natočené. Nejvíc jsem se nasmál,kdy se Laura Gemser koupe s tou blondckou a ten šimpanz si dopřává cigaretku. Jinak film nabízí opět násilí a ponižování na ženách a v závěru nějakej ten pokus o hromadný znáslnění,ale ta holka nekřičela jen v křečích obracela obličej,tak kdo ví. Hm. :-) ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama