Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Qitek 

všechny recenze uživatele

Jamese Gunna nemusím, minimálně jej nepovažuju vůbec za žádný zázrak, strážci galaxie jsou pro mě přinejlepším ok podívaná, repete bych si nedal, maximálně kvůli dětem a to díky nim jsem zapnul i tohle. Vánoce mám rád, vždycky jsem je měl a vždycky budu, i když se kolem nich dělo a děje spousta sraček. Ať osobních, konzumních atd atd. Prostě vyměknu, je to jak to je a na starší kolena si moc rád dopřávám jednou v roce, pokud možno, jen to pozitivní, infantilní v rámci vkusu klidně i debilní. Co k tomuhle... Je to debilní, infantilní, na x místech trapný. Sám bych si to nepustil a kdyby ano, nejspíš bych to nedokoukal. S prvními minutami jsem moc nedával vlastně nic. Jde samozřejmě vidět, že rozpočet byl jinde, feeling je hodně televizní, až sitcomový, odfláknutý, neangažovaný, prostě  "uspěchaný"(?). Herecké výkony na mnoha místech působí na první dobrou, ale to se odráží opět od toho, že jde určitě o rychlokvašku. Ale asi někde za půlkou po únosu Kevina Bacona, jsem se zlomil, řekl jsem si čert to vem a naladil jsem se. Přes rok to bude tak za dvě hvězdy max (protože to je fakt pí--vina). Ale teď to sedlo no (beztak jen kvůli scéně s vánočním songem od Smashing Pumpkins). ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jakub Zbraňň je snad jedinou svěží vlnkou, opravdovým originálním kreativcem, drsným, vtipným, uvolněným a neomarxisticky nementorujícím pissálkem i režisérem v zahnívajících vodách současného leporelového unidementverzsa. A velmi doufám, že nezkrotnul, nepohltil jej mamon ani kokotporátní pásová dementizace, a i nadále jimi zůstane, protože jeho vánoční kretenciál jediného bezbolestně sledovatelného homixu v galaxii není ničím jiným než rychlokvašnou, kýčovitou, přiteplenou, žinantní a řádně přiblblou komerční pičočalamádou pro retardy, ztrapňující nejen všechny dříve úspěšně zúčastněné včetně animáků, ale také patrně zoufalého Kevču Slaninu, který do toho celkově zapadá a hraje asi jako obrnou traumatizovaný Lenin v Assvendžrech. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Spojení vánočního feelgood filmu a GotG zní na papíře skvěle, ale celé je to nudné až hrůza a vyloženě to jen těží z nápadu udělat vánoční speciál, a tím i vysokou sledovanost. Jde čistě jen o objímačky, zpívání vánočních písní, světýlka a dárečky, ale jakýkoliv humor, zábavnost, originalita či sebemenší akce se zde nenajde. Chybí Groot, Draxův humor, mýval či jakákoli hláška a po zhlédnutí cítím, jako bych byl obrán o 40 minut života. Zííííív. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukala a přísahám, celou dobu sledování jsem se u toho musela uculovat jak idiot. Strážci jsou moje velká srdcovka a fakt se mi to hodně líbilo. Takový jednoduchý příběh, ale s oblíbenými postavami je to prostě o level lepší. Nebudu lhát, tohle je letos první věc od Marvelu, co mě "chytila za srdce"... a ty písničky byly taky super, viděla jsem s dabingem a i v češtině hodně povedené. Tohle si budu ráda pouštět znovu. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Vánoční song z úvodu filmu by klidně mohli hrát i v rádiu. Byl by docela cool 😎. Dávám 5 🌟, protože přestože se jedná o nízkorozpočtovější dílko, je to úžasná pitomina, která mi prosvětlila den. Drax s Mantis jsou sympatická akční dvojka a Kevin Bacon vánoce nezkazil! ()

Zajímavosti (34)

  • Text písně od skupiny Old 97's, která zazní v úvodní části speciálu, napsal sám režisér James Gunn. (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama