Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Knowho 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem vůbec nevěděl co od tohoto čekat, ale ve finále jsem dosti spokojen. Hlavní je od toho nic moc nečekat a koukat na to jako co to je: vánoční odlehčení. Soundtrack je skvělý a Kevin Bacon je absolutní frajer. Klidně bych si v budoucnu dal nějaký další Holiday Special, akorát už s jinými Strážci. 9/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOHLE NENÍ VÁNOČNÍ DAR! TOHLE JE OBCHOD S LIDMI!…“  Kevina Bacona mám rád z kdysi dobrejch bijáků a celkem mě baví, že se teď s touhle fajn partou snaží vnutit lidem myšlenku, že Vánoce jsou nejkrásnější, když…Mám vánoční atmosféru rád, Kevin Bacon je fajn zpestření, dá se u toho usmát… víc k tomu asi nemá cenu říkat.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem si chtěl Vánoce užít s Kevinem. (Baconem vole!). 2.) Kolegyně mi oznámila, že je moje sestra. /// Thx za titule „Vojtěch Kostiha“.                 PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  *  NAPĚTÍ  ne ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Nápad s angažováním Kevina Bacona výborný, ale jinak překvapivě na Jamese Gunna dobrého humoru a popkulturních referencí pomálu. Ale oproti ´Star Wars vánočnímu speciálu´ ze sedmdesátek, na který odkazuje, je to přímo umělecké dílo. A The Pogues v úvodu a Gunnovo jízlivé popichování, že herci jsou absolutní falešná špína, pobavilo. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Už z principu taková blbinka, která ale dokáže pobavit a nějaké to kouzlo Vánoc přiblížit (i když ne bezvýhradně… a vydaná zbytečně brzy s měsíčním předstihem). Dominuje jí zejména energická Pom Klementieff jako Mantis, ve dvojici s natvrdlým Draxem skvěle se doplňující. Příjemné připomenutí i předvoj trojky Strážců. 70 % ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Neurážející cukrkandlová blbina, která není ničím převratným, ale má ten správný vibe. Gunn asi nikdy nebude tvořit něco přelomového, ale tyhle srandičky mu jdou, takže ať v nich klidně směle pokračuje. A Marvel může pokračovat v těhlech speciálech, protože ty se vyplatí mnohem víc než ty podfinancované seroše a hlavně mnohem více baví. ()

Zajímavosti (34)

  • Ve speciálu si zahráli všichni členové kapely Old 97's. Rhett Miller si zahrál postavu Bzermikitokoloka, Murry Hammond Kortolbookalia, Ken Bethea Sliyavastojoa a Philip Peeples Phloka. (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno