Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Kevin Slanina měl hrát Thanose, ale byl pro tu roli moc dobrej, proto ho odmítli. Možná nemám vkus a nadhled [u Marvelu nikdy], ale Jakubko střílel trochu slepýma kullkama. Na rychlo splácená jednokvažka, otrok moderního konzumního přejídaní mu z těch kilech sraček ani nepříjde, že by bylo něco na těch junkfilmech něco jalového a nezdravého, a zdegenerovaným mozečkům to bude bohatě stačit. A Baby Groota bych hodil do kompostu. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Neurážející cukrkandlová blbina, která není ničím převratným, ale má ten správný vibe. Gunn asi nikdy nebude tvořit něco přelomového, ale tyhle srandičky mu jdou, takže ať v nich klidně směle pokračuje. A Marvel může pokračovat v těhlech speciálech, protože ty se vyplatí mnohem víc než ty podfinancované seroše a hlavně mnohem více baví. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Vánoční song z úvodu filmu by klidně mohli hrát i v rádiu. Byl by docela cool 😎. Dávám 5 🌟, protože přestože se jedná o nízkorozpočtovější dílko, je to úžasná pitomina, která mi prosvětlila den. Drax s Mantis jsou sympatická akční dvojka a Kevin Bacon vánoce nezkazil! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vianočná výzva 2022 - 27. film - Pôvodne som nerozmýšľal, že by som si toto pozrel, nakoľko som mal obavy, že z toho môže byť poriadna kravina, no nakoniec som sa rozhodol dať tomu celému šancu. Aj z titulu, že odozva bola pozitívna a nakoľko aj "I Am Groot" ma bavilo viac, než som si myslel, že ma bude. A tak sme tu. "Guardians Of The Galaxy: Holiday Special". Čo k tomuto môžem reálne povedať? Pre mňa ide o solídnu zábavu s postavami, ktoré mám rád a vždy ma vedia pobaviť. A fakt, že to dokonca má aj reálnu story ohľadom Mantis ma celkom potešila. Nie je to niečo, čo by som si pustil asi každé Vianoce, ale ako jednoduchá oddychovka to stačilo. Lebo to nikdy neprestrelí do roviny čistej trápnosti. Drax je stále rovnaký ako vždy a vie ma svojim správaním pobaviť. A Mantis je na tom podobne. Úvodná skladba je tiež dobrá a Kevin Bacon sa svojej role zhostil tiež solídne. Plus všetky tie dialógy s ním fungovali. Čo viac dodať? Ako Marvel fanúšik je toto malý predčasný vianočný darček, ktorý potešil. A vôbec som to nepredpokladal. Hodnotenie: B+ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Je to milé až infantilní a dojemné, ale to tak nějak k Vánocům patří. Rozhodně nejspíš...nic pro nemilovníky comicsů a dospělé, co ztratili fantazii a už dávno nedokážou být dětmi. Nejlepší scény - honička a bitka s policajty, údiv Petera, když se rozsvěcela světla (a koho tohle nevezme, tak už se mu dětské vzpomínky na Vánoce definitivně vymazaly z hlavy) a závěrečný dárek, který byl ten nejlepší. Osobně tak nějak nechápu, proč s tím ztrácí čas ten, kdo to pak hodlá rozšlapat, ale asi proto. Na adventní čas jako dělané. ()

Zajímavosti (34)

  • Draxe (Dave Bautista) si turisté spletou s Kratosem z videoherní série „God of War“. (KGBelik)
  • Film měl původně obsahovat akční bojovou sekvenci, kterou se nakonec režisér James Gunn rozhodl vyřadit. (Tashi)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama