Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Úsmevné, ale zbytočné. Taká vianočná reklama na Marvel. Nič dôležité neobsahuje no pripomenie sa že tu stále je. Únos Kevina Bacona rozťahaný na 45 minút, okorenený vianočnou atmosférou a dvoma hudobnými výstupmi čo mi sem vôbec nepasovali. Beriem to ako dlhšiu potitulkovu scénu k Strážcom Galaxie. Keby to beriem inak asi by hodnotenie bolo horšie. Takto som sa aspoň zabavil a nenašiel nič čo by ma vyslovene rušilo. Keď ale chcete od Marvelu expereriment ktorý je krátky a dá sa tiež brať ako špeciál, skúste radšej toto. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Už z principu taková blbinka, která ale dokáže pobavit a nějaké to kouzlo Vánoc přiblížit (i když ne bezvýhradně… a vydaná zbytečně brzy s měsíčním předstihem). Dominuje jí zejména energická Pom Klementieff jako Mantis, ve dvojici s natvrdlým Draxem skvěle se doplňující. Příjemné připomenutí i předvoj trojky Strážců. 70 % ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ty lidi co dávají 5 hvězd to přehánějí jako je to asi lepší než speciál Werewolf By Night, ale 5 hvězd je moc. Paradoxně scény na Zemi jsou lepší než scény ve vesmíru a jak se to přesune na vesmír je to slabší. Potěší Cosmo a jeden vtip s ním na konci dárek pro Draxe ,  Buckyho vibraniová ruka naopak Groot vypadá divně asi nejhůře ze  všech dílů strážců. Možná škoda, že na Zemi neletěla i Nebula mohlo být více srandy.   80 procent. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Vánoční song z úvodu filmu by klidně mohli hrát i v rádiu. Byl by docela cool 😎. Dávám 5 🌟, protože přestože se jedná o nízkorozpočtovější dílko, je to úžasná pitomina, která mi prosvětlila den. Drax s Mantis jsou sympatická akční dvojka a Kevin Bacon vánoce nezkazil! ()

Zajímavosti (34)

  • Draxe (Dave Bautista) si turisté spletou s Kratosem z videoherní série „God of War“. (KGBelik)
  • V špeciáli zaznie narážka na konkurenčného superhrdinu vydavateľstva DC Comics Batmana. (F2003F)
  • Na skafandru feny Kosmo můžeme zahlédnout nápis CCCP – Sovětský svaz. To je odkaz na Lajku – fenu, která byla za doby Sovětského svazu poslána na oběžnou dráhu a stala se prvním živým tvorem, který se tam dostal. (SpiderBoy)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama