Reklama

Reklama

Winx Saga: Osud

(seriál)
  • Itálie Fate: The Winx Saga (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Víly se učí ovládat svoje magické schopnosti a řeší u toho trable s láskou, soupeří mezi sebou a musí si taky dávat pozor na životu nebezpečné příšery. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (64)

Darren98 

všechny recenze uživatele

Nepohrdnu jakoukoli napodobeninou X-Menovského námětu včetně nenuceného vílího příběhu, kde sice hned ze začátku stanoví přesně jakých 15 charakterů bude provázet, ale nikdy jsem se necítil víc přesvědčovaný ohledně toho, kterou ze dvou stran považovat za tu podlou. Z nevyhnutelných klišé ze školského života výjimečné zrzky dokázali tvůrci obejít snad maximum od trapných náznaků romance po nepřívětivost nějaké mrchy, do kteréžto role sice byla tlačena postava Stelly, nicméně jsem jí na scéně preferoval před ostatními. Zůstalo však dost situací z tématu "něco mi tajíte", ovšem se zdařilými efekty a dostatečnou hudbou mi to nebránilo v pokračování, protože s blížícím se finále byly epizody i se svými závěrečnými třetinami čím dál lepší. 66% ()

Aragorn 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá oddechovka. Natož, že jsem jako malý kreslený seriál Winx club nenáviděl, jeho hraná verze se mi líbila. Samozřejmě, je tu spousta klišé, trapných rozhovorů a sprostá slova jsou zde použitá někdy v naprosto nevhodné momenty, ale jinak je to fajn seriál, když potřebujete prostě vypnout mozek. Doufám, že se brzy dočkáme další řady, protože mě zajímá, jak to bude pokračovat ()

Reklama

Uesbe 

všechny recenze uživatele

SPOILER Jsem ohnivá víla, nesnesu svý muklovský rodiče, jsem zrzavě-bíla, pyroman s pifkou na topiče.....Naše slavná škola kouzel, je v podstatě tutově vojenská, podobnosť s Hogwarts je asi jako, cornichons a znojemská....Mé spolužačky to jsou čísla, jó žádná z nás není jako Amálka, k snídani kolují špeky, a píva proud je normálka....Říďa je ženská k fackování, má stihomam a mozek zelený, nezvládá ani grilování, za vše prý múžou spálení  SPOLIER   Sorryjako, moja čeština je desivá a Hana Zagorová si toto ani nezaslúžila....proste to zo mňa vyvrelo ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Špatné určitě ne. Dokonce z tohoto trendu, kdy jsou všechny tyto seriály opravdu úplně stejné, jen si tam navlečou malinko jiné prostředí, jde o nadprůměr. Ale je to pořád a pořád a pořád to samé a dokola. Nevím. Asi je to tím Netflixem, který si myslím, že hlavní sledující jsou prostě děcka 12-17 let. Škoda, protože Netflix stojí peníze a my, co to platíme máme někdy problém najít seriál, který by se tomuto trendy aspoň trochu vymykal. Ale to jsem si jen trochu postesknul. Prima hlavní postava, jinak jedno obrovské klišé. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Tak trochu víc dívčí, o dost lacinější verze Harryho Pottera, kde je postavám těžké věřit, že jsou takové, jaké se snaží prezentovat. Vlastně je těžké uvěřit všechno, nejen postavy, ale i příběh, kulisy.. Koukatelné je to snad jen kvůli hlavní hrdince, zrzavé vile, která ráda roz/za/pálí všechno kolem sebe. Ale na rozdíl od HP a WizardingWorld zřejmě nejsem pro tvůrce víl cílovou skupinou. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (4)

  • Po neúspechu druhej série sa Netflix rozhodol, že seriál predčasne ukončuje a ruší natáčanie tretej série. (BLEEDER)
  • Terezie Taberyová, ktorá v českom znení dabuje Bloom, sa do tejto postavy vrátila už po siedmykrát. V minulosti totižto postavu Bloom dabovala takmer vo všetkých sériách Winx Club (od r. 2004). (BLEEDER)
  • Winx Saga: Osud nie je prvý Netflix seriál, ktorý bol inšpirovaný detským seriálom Winx Club (od r. 2004). Ešte predtým Netflix vytvoril seriál World of Winx (2016), ktorý nebol veľmi úspešný. (BLEEDER)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno