Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett čelí na Tatooinu novým protivníkům. (Disney+)

Recenze (54)

Lima 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající low cost variace na Lawrence z Arábie,  a jestli to byl Favreaův záměr, tak klobouk dolů. Vizuálem to skoro vypadá jako tříáčkový film, pouštní scény pohladí estétovo oko, scéna přepadení vlaku je pak ukázkou špičkového střihu a na televizní poměry velmi slušných triků. K tomu ještěrka v hlavě, zvyky Tuskenů, výroba palice a závěrečný bojový tanec kolem ohně, výborné. Jak je vidět, Favreau je muž na správném místě a lze jen litovat, že nedělal i Obi-Wan Kenobiho. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysek zo zivota Boba u pustneho kmena, ktory kopiruje mnohe pribehy o "outsideroch" prijatych do domorodych kmenov, napr. v Dune, ci v dalsich. Co sa tyka zabavnosti, o 100%-vyssia ako u prvej nezmyselnej epizode, zial, stale len epizodicky pribeh bez nejakej "core-linie". Mozno vsak z nejakou pridu. Azda predsa len siahnem i po dalsej epizode, ak by prekvapila este o rad vyssou putavostou. Inak bieda. To, ze sa "hybeme v kulisach a univerze taziaceho z povodnych SW-filmov" pri novom projekte pre mna nestaci. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vskutku velmi příjemné viděti, jak něco dělají lidé, kteří ví co činí. Na rozdíl od jiných obskurních tv s. experimentů, co dělají ze známých zn. šaškárny. Těch 50min. uplyne jako voda či písek v dunovém moři a já souhlasím s tomikem99, že na Tuskeny, se již nikdy nebudu dívati stejně, od doby, kdy z nich Lucas udělal ty nemyslící zabijácké příšery, které jsem opravdu nesnášel vždy, když se někde zjevily. Vlak byl dobře akční a únik strojvůdce, pobavil. Takovým tím klasicky Lucasovským přístupem.;-) A jsem rád, že jsem správně identifikoval Pykee. Sorry, nevím jak se to přesně skloňuje. Nebyl jsem si dlouho jist, páč něco jiného je anatomicky zdeformovaná cgi postava a živý herec. Hned jsem si vzpoměl na jistý čtyřdíl s Ahsokou a sestrami, který zde není moc v oblibě. Což se mě netýká. Special quest stars... huttská dvojčátka a jistý černý  Wookie.;-) Dr.Aphro a co vy? ()

darjeeling 

všechny recenze uživatele

Po variaci na Sedm statečných v Mandalorianovi (který obsahuje samozřejmě více narážek na staré filmové klasiky, zejména na westerny) tu máme inspiraci velkolepým výpravným filmem Lawrence z Arábie. Musím říct, že se mi velice líbí, jakým stylem tvůrci pracují se starými klasikami, které vpravují do světa Star wars a vzdávají jim takto i poctu. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovami klasika: “A surprise to be sure but a welcome one.” ;) Od seriálu venovaného Boba Fettovi som vzhľadom na vlažné recenzie nemal veľké očakávania. Po priemernom úvode však následovala skvelá druhá epizóda, ktorá bola z veľkej časti venovaná životu medzi Tuskenmi. A že to tentoraz malo grády! Temuera Morrison tu valí bez Bobovho brnenia snáď ešte viac ako keď je navlečený v ňom. Tuskeni vďaka tejto časti pôsobia omnoho sympatickejším dojmom ako doteraz, spolu s Bobom sa s nimi a ich spôsobom života zbližuje aj divák. Spokojnosť. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Pušky, které najdou Tuskeni ve vlaku, jsou upravené airsoftové repliky VSS Vintorez. (UncleMorty)
  • Robert Rodriguez dabuje starostu Moka Shaizu, Ithoriana, který má na starosti Mos Espa. Ithoriani mluví mnohovrstevným jazykem pomocí ústy na obou stranách krku, což vyžaduje, aby starosta měl na sobě překladač. (Veskoslav)
  • Wookijský lovec odměn je Black Krrsantan (Carey Jones), klíčová postava v sérii Marvel „Doctor Aphra“ a dalších komiksech. Pracoval pro Jabba Hutta v éře Impéria stejně jako pro Darth Vadera. Během této části své kariéry také bojoval s Hanem Solem a Chewbaccou. Black Krrsantan byl brutální bojovník, ať už v boji beze zbraní nebo s typickou zbraní svého druhu, laserovou kuší. (Veskoslav)

Reklama

Reklama