Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett a Fennec Shand čelí eskalujícímu konfliktu. (Disney+)

Recenze (70)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co bych dílu vytkl je, že je tu rozsáhlý syndrom stormtrooperů. Nikdo se zas neumí trefit. A to ani super robot, superzbraněmi do lidí, jenž běží rovně a velmi dlouho před ním. Ale jinak je to docela cool jízda. Frodo v mithrilovém oblečku zkrotil zlého Rancorna, zlý Cad Bane si střelil duel s hodným Bobou (ošklivý Mando nebyl přítomen), Cyber děti dostali na budku, Krrsant vypiloval svou speciální schopnost vyléčit si rozlámaný kotník během běhu na pět set metrů a zlý syndikát pobíhal pod starostou a v myslích jim hrála jen ta jediná "pověste ho vejš, ať se houpá". Až na drobné výtky to bylo poměrně čestné vyústění Zákona podsvětí. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadmíru akční díl, který jen potvrdil moje nejčernější obavy z minulých dílů. Fett jako postava zkrátka nefunguje. Tatínek, který všechny poslouchá a nechá si do všeho kecat, se nakonec ze řetězu neurval ani v posledním díle. Co také čekat od režiséra Ality: Bojového anděla. Druhá jeho epizoda a druhý naprostý průser. Herci nehráli, postavy se divně pohybovaly jako roboti a dělaly nesmyslné chvaty, dabing postavám neseděl na pusu. Těch rušivých momentů bylo hned několik, ale i to bych dokázal odpustit. Co už ale nedokážu odpustit, je bezduchý příběh, který opět NIKAM nevedl. Když si odmyslíme ten fanservis, co z toho nám zbyde? Jen zničili postavu Fetta, a kdyby se neobjevily postavy z jiných seriálů či komiksů, tak tuto žumpu nemá kdo táhnout. Šílený, šílený a znovu šílený. ()

Reklama

RobinPM100 

všechny recenze uživatele

Celej díl defakto jedna dlouhá nekonečná přestřelka, která logicky poměrně haprovala, minuty střílení do štítu zcela na hovno, Rangor nejdřív kámoš, pak najednou zabiják všeho - proč ho jako Boba někam neodved a nepřivázal? Jen tak ho tam náhle nechá? Grogu taky zrovna 2 x neexceloval, slabota, defakto všechny Rodrigezovy režie byly nejhorší díly seriálu, vyjma prvního dílu, ten se mu jedinej poved. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že Roberta Rodrigueze už k ničemu nepustí, protože se z něj stal strašný tragéd. Úspěšně obhájil první tři místa nejhorších epizod seriálu. Místo epického a cool finále tu naservíroval naprosto tragicky zrežírovaný nesmysl, kde je plně vidět jak idiotský je ten gang roboteenagerů a ono obecně by člověk v celý epizodě trochu logiky pohledal jen s obtížemi. Nebýt super postav a Rancora, tak to můžeme zařadit vedle finále S8 GoTka. Když o tomhle bude někdo vyprávět bude to znít jak nejvíc cool věc, ale pak se podívá na realitu a au... No nic uvidíme co bude dál... ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně nám tahle zbytečná p*čovina jménem Bob a fet: záchod podsvětí skončila. A to naprosto přepáleným závěrem jak z posledních Marvelovek. Je krásné vidět, že se tyto 2 vesmíry přibližují díky svojí stupiditě, nelogického uvažování a snaze přivést do nezajímavého seriálu plného nezajímavých postav (jako třeba Bubák Feťák) ty zajímavé (Mando nebo Vzduchokráčející Lukáš). Aspoň ten závěr celého seriálu nebyl tak zbytečný a nudný jak jeho začátek. Průměrná popcornovka. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Scorpenek, anihilační droid. Tyto těžce opancéřovaní bojoví bojoví droidi včetně vlastního generátoru štítu byly navrženy jako těžké bitevní „droideky“ a zasáhly do bojů již za Klonových válek. Byly postaveny na planetě Colla IV. Jeden droid byl schopný si poradit s celým regimentem klonových vojáků, a proto byly nasazeni do několika klíčových vítězných bitev Separatistů. Problém těchto droidů byla jejich extrémní cena, která neumožnila masovou produkci a zabránila porážce Republiky. (Veskoslav)
  • Ústředí píseň na konci tohoto dílu je pozměněna a neutrální citoslovce jsou v části písně vyměněny za jméno ústřední postavy. (Sidarius)

Reklama

Reklama