Reklama

Reklama

Mapa dokonalých maličkostí

  • USA The Map of Tiny Perfect Things
Trailer 2

Dva adolescenti uvíznou v časové smyčce. On se z ní chce dostat ven, ona chce zůstat. Šanci mají, pouze když společně najdou malé, přehlédnutelné okamžiky a odhalí jejich význam v monotonii života. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (50)

anderson 

všechny recenze uživatele

To, že AMAZON pomohol v súčasnosti na svetlo sveta celkom triezvemu filmu je potrebné oceniť. Tínedžerská romantika v tieni časovej slučky vo mne evokovala návrat do ôsmej dekády minulého storočia. S námetom sa dalo vyhrať aj nápaditejším spôsobom, ale tá poldruhahodinka ubehla ako voda a nezanechala vo mne žiadnu pachuť z mimóznych podprahových vnemov alebo pocit premárneného času. A nápad s "dokonalými maličkosťami" bol v základe veľmi príjemný. Za štyri Newtonky. (16.8.2021) ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

A já tyhle umírněné romanťárny miluju, a tady navíc s mou oblíbenou časovou smyčkou. Nesmírně uvolněná atmosféra, sympatická ústřední dvojice, mezi kterou funguje chemie na jedničku (Kathryn Newton je navíc jednoduše krásná), zase naprosto skvělý výběr písní, no a poselství, které dojme nejednoho tvrďáka. Jednoduše zase jednou film, díky kterému budu opět nějaký ten den rozněžnělý, a to se v téhle době počítá čím dál víc. ()

Reklama

Brooks 

všechny recenze uživatele

Nič originálne v rámci tohto až na kosť ohlodaného subžánru tu nie je, ale sympatie ústrednej dvojice, triezve poňatie samotnej časovej slučky, uveriteľne vložené dramatické momenty, melancholická atmosféra a predovšetkým veľmi pekne vymyslený záver vznik tohto filmu bez problémov obhájili. Fajn oddychovka. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Při sledování téhle časové smyčky jsem měl pocit, jako bych se propadl tak o deset let zpátky v čase a říkal si, jaká je škoda, že se už takovéhle filmy moc netočí a nebo jsem na ně jen přestal koukat? S naleštěným Palm Springs bych to úplně nesrovnával, spíš s takovou Juno, Away We Go nebo Nick and Norah's Infinite Playlist. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oveľa lepšie ako Palm Springs a skoro tak dobré ako Hromnice, len to holt nie je také vtipné. Viac sa to sústredí na romantickú a dramatickú líniu ako komediálnu. Je to skvele napísané a fantasticky dravo natočené. Bolo osviežujúce, že sa to nezdržuje s prvotným dumaním nad tým, čo sa stalo, ale hlavného hrdinu spoznávame, keď už si vo veľkom užíva x-tú variáciu smyčky. Tentokrát som bol spokojný aj s vysvetlením prečo k nej došlo. Proste nejaká vyššia moc a postavy musia dôjsť k nejakému poznaniu. Tým hlavným je ale herecké obsadenie ústrednej dvojice. Kyle Allen sa stal po druhom filme, ktorý som s ním videl, mojím obľúbencom a Kathryn Newtonová, ktorá vyzerá jak Virginia Madsenová za mlada, je neskutočne nádherná. Takže celkovo vydarená neznáma pecka. 8/10. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama