Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Ako to dopadne keď si stereotypní rodičia povedia že budú jeden deň hovoriť na všetko áno? Presne tak na hovno ako je tento film. Dobre, fajn, nejdem hneď zo začiatku hejtiť. Nebolo to nejaké výrazne utrpenie, predsa len je to klasický nudný rodinný film. Dobre dosť bolo pozitív. Zo začiatku sa pozeráme na klasické rodinné trable, ktoré vyvrcholí rodičovskou návštevou v škole. Tam v jedálni stretnú týpka, ktorý má chrup ako žralok biely a ten im dá skvelú radu vďaka, ktorej sa začne tá ,,sranda". Potom sa ešte deti pohádajú s matkou a môžeme sa posunúť ďalej. Potom im už deti dávajú strašne ťažké úlohy. Otrasná zápletka s ešte horšími hereckými  výkonmi. Kamera sa občas pohybuje len tak a detský herci boli takí akí celá táto sRačka. Netflix je proste už raz taký... ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Yes Day = filmové dno a peklo v jednom. Já tedy chápu, že amíci prostě mají ve filmových komediích slabost pro kýčovitost, triviálnost a především naivnost, ovšem tato podívaná vše zmíněné posunula na takovou úroveň, že jsem prakticky po celou dobu jen nevěřícně valil oči, jaké nesoudnosti ve všech ohledech zde byli tvůrci schopni dosáhnout, a věřte, že se toho rozhodně nebáli. Jistě, k tomuto typu filmu ony věci prostě tak nějak asi i možná patří, ale sakra, v nějaké snesitelné míře, a ne v podobě, co se prakticky od prvních minut odehrává tady. Vždyť je to k poblití! Celá ta zápletka, její myšlenka, postavy, vyústění, to všechno je tak krutě retardovaný, neskutečně trapný a nepřesvědčivý, že nevím čeho tím mělo být dosaženo, ale za mě se tu jen všichni hloupě ztrapňují, jednotlivé scény se přebíjejí jen svou neskutečnou infantilností, a jestli jsem si zhruba v polovině filmu myslel, že v tom všem dál již snad nelze ani zajít, tak jsem byl velmi brzy ujištěn, že se sakra mýlím, jelikož přišla další a další a další taková scéna, že jsem se až styděl jak sám za sebe, že to vůbec sleduji, tak za tvůrce a i přítomné herce, u kterých jsem si jen pokládal otázku, co je vedlo k tomu se něčeho takového zúčastnit, protože museli i oni sami vědět, že tam budou akorát za totální pitomce a nic jiného. Já jsem zkrátka v rámci rodinné komedie na 100% určitě nikdy neviděl nic horšího, celé je to jen absolutně nesoudný humus, infantilnost, debilita, prostě před tímto filmovým hnusem budu opravdu každého hodně VAROVAT, jelikož něco tak pod úrovní snesitelnosti je snad už až nebezpečné sledovat. ()

Reklama

Desmond04 

všechny recenze uživatele

O krapet horší než Yes Man s Jimem Carreyem, ale přesto příjemné překvapení. Ne moc trapné, ne moc infantilní...Rodina Torresových je až na některé členy (sorry Jennifer) velmi sympatická a jejich eskapády dokážou na požadovaných 90 minut pobavit. Musím souhlasit s kolegy níže, že dobře si vedou také vedlejších charaktery - Arturo Castro jako policista nebo tělocvikář. Pokud hledáte na nedělní odpoledne pohodovou rodinnou komedii, tímto výběrem neprohloupíte. ()

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Film by se dal okomentovat a shrnout jedním jediným slovem a to je klišé. Ale aby to nebylo tak krátké, rozvedu to na předvídatelné klišé, trapné klišé, opravdu ne vtipné klišé a nudné klišé. Film i přes veškerou svou snahu opravdu nesrší humorem (všeho všudy jsem se jednou pousmála), vleče se a v závěru se dočkáme jen jednoho silnějšího okamžiku, díky němuž nedávám odpad! Tohle se prostě nepovedlo. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Jedna rodina, tři spratci, dva rodiče. První půlka docela šla, bylo to i zábavné. Druhá půlka šla průběžně dolů a všechno pokazila. Propustka do celého světa zaručena - herci všech možných národností, těžkotonážní ženy, chyběly jen páry stejného pohlaví. Možná proto, že je film i pro děti. Ale kdo ví, jak to bude příště. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)
  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama