Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (203)

laFei 

všechny recenze uživatele

PRvní telenovela, u které jsem vydržel asi prvních 30 dílů. Nemohl jsem si pomoci a nesmát se skvělé postavě Betty, která měla v zásobě řadu skvělých hlášek. Mezi památné scény pro mě patří první polibek Chose Armanda a Betty v aute =)....nebo hláška Betty "Nelíčím se, má krása je přírodní"...říkejte si co chcete, ale je to telenovela všech dob. Škoda jen, že autoři dobrý nápad utopili v klišé telenovel, kdy se z hl. hrdinky stala opěvovaná kráska a......vždyť to zníáte sami ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Telenovela prostě nikdy nemůže být kvalitní. Ani humor a nadsázka jí nemůže pomoci být něčím víc, než jen ubohým škvárem plným koček a frajerů. Ošklivka Betty nepatří mezi to nejhorší, co v tomto mizerném žánru vzniklo, proto raději deset modelek co se maskují gelem, brýlemi a rovnátky v ošklivky-než tupé slepé Esmeraldy. ()

Reklama

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak můžou být lidé, resp. ženy, co sledují tento stupudní seriál. Ošklivka s rovnátky se změní na prominentní modelku ....Každá žena chce zažít něco pdoobného a komu se to povede? jen těm, které se narodili dokonalé a nechali se úmyslně změnit na škaré a natočili seriál, aby měli peníze na make-up a ještě navíc, aby všechyn ženy sledující tento seriál přesvědčili o tom, že se pohádky dějí i ve skutečnosti. Milé dámy, PROBUDTE SE JE ČAS PROBUDIT SE ZE SNA!!!!!! Tohle je kravina! Nikdy z vás nebude taková kráska, nikdy nepovedete modní společnost, nikdy se o vás nebudou prát 2 muži, jeden který vás miluje a u kterého prostě skončit musíte a ten, který ženy střídá a touží i po vás.... :) jsou to kecy.. .a vy to nevidíte a pak, že je žena chytřejší než muž! ()

Wild_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto tohoto hodnocení, ale nemohu dát jinak. Viděl sem z toho pár dílů a po zjištění že každý díl nabízí velice intelektuální, na výši, filosofické a velmi nadčasové rozhovory o problémech naší společnoti, sem to prostě musel přepnout... :D :D jistě že si dělám srandu. Nic jiného mi bohužel u sledování této "pecky" nezbývalo. Ale žánr telenovel má i jednu velkou výhodu - pokud vám uteče jeden nebo dvěsta dílů, tak se nemusíte strachovat že jste přišli o děj. :D nerad dávám toto hodnocení, ale opravdu jinak nemohu. ()

kamisu 

všechny recenze uživatele

Ošklivka Betty měla slušný nápad. Namaskovaná Ana María Orozco byla skutečně odporná, škoda jen, že po přeměně nebyla až o tolik hezčí... Nejlepšími postavami byly bezpochyby Patricia a její ustavičné "Marceee", které mi v hlavě zní doteď a otec Betty a jeho hláška hodící se snad do každé situace: "Čert nikdy nespí". (Jo a málem jsem zapomněla zmínit naprosto úžasnou úvodní znělku, resp. hudbu v ní. Skvělá je verze jak na salsu tak na tango.) Při výběru mužské hlavní role se ale docela sekli. Při telenovele bych předpokládala, že chlap, po kterém šílí hlavní hrdinka bude aspoň pořádný fešák. Zatímco Armando by spíš mohl dělat předsedu klubu ošklivek... Dalším minusem je neúčelnost některých epizod. Normální běžnou poradu trvající tak max. 30 minut dokázali tvůrci natáhnout na tři 45 minutové epizody (bez nadsázky), aby ve výsledku stejně zase nic nevyřešili. Kdyby se tohodle vyvarovali mohla mít telenovela tak o polovinu méně dílů a možná by lidi i více zaujala, ale takovýto problém má myslim většina telenovel... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)
  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama