Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

messiah odpad!

všechny recenze uživatele

A vo co ku**** šlo tady? O příběh který by se vešel do jednoho dílu. Z krásky přestrojené za ošklivku se stane kráska. Jak romantické...nicméně tady jsem naštěstí viděl jen pár, nebo možná tři necelý díly ze začátku a ostatní vím od těch úchyláků ze střední...někteří na to koukali pravidelně a bez donucení :D ()

Davej 

všechny recenze uživatele

Doneslo se mi, že Ošklivka jezdí ve Škodě Fabii a tak přidávám hvězdičku k běžnému telenoveláckému hodnocení. Kdyby se automobily této značky objevovaly ve všech pořadech tohoto druhu, možná bych si seriály jiho- a středoamerické provenience dokonce oblíbil, tím ovšem netvrdím, že bych se na ně díky tomu začal dívat:) Ať žije HDP. ()

Reklama

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak můžou být lidé, resp. ženy, co sledují tento stupudní seriál. Ošklivka s rovnátky se změní na prominentní modelku ....Každá žena chce zažít něco pdoobného a komu se to povede? jen těm, které se narodili dokonalé a nechali se úmyslně změnit na škaré a natočili seriál, aby měli peníze na make-up a ještě navíc, aby všechyn ženy sledující tento seriál přesvědčili o tom, že se pohádky dějí i ve skutečnosti. Milé dámy, PROBUDTE SE JE ČAS PROBUDIT SE ZE SNA!!!!!! Tohle je kravina! Nikdy z vás nebude taková kráska, nikdy nepovedete modní společnost, nikdy se o vás nebudou prát 2 muži, jeden který vás miluje a u kterého prostě skončit musíte a ten, který ženy střídá a touží i po vás.... :) jsou to kecy.. .a vy to nevidíte a pak, že je žena chytřejší než muž! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ze záčátku jsem to nesledoval a ani jsem to neměl v úmyslu ale kolega v práci přišel jednou s tím ,že zrovan dneska se změní a bude krásná ,tak jsme na to všichni čuměli a ona se opravdu změnila ,ale k horšímu ta proměna přišla až mnohem dýl. Přesto jsem ani nevím proč pak na to koukal asi to bylo v tom ,že to bylo hodně humorný. ()

Smileface odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skutečně největší blbost z blbostí.Nejčernější ovce z černých ovcí.Vrchol odporu a nevkusu.Já se musím znovu prát:Proč se na to lidé dívají?Jsme opravdu národ vyšmatlanců?Myslím že by se měli nad sebou zamyslet lidé kteří tuhle slátaninu o tom jak se nějaká Ošklivá Betty z nějaké prdele světa(Kolumbie)po 40 dílů mění v modelku,přitom koupě nových brýlí nebo kontaktních čoček,sundání rovnátek či úprava vlasů je věc na pár hodin.Schopnost nejen pasivně zírat do bedny a myslet odlišuje většinu Čechů od Kolumbijců,i když vlastně...je to tak ještě pořád? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)
  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama