Reklama

Reklama

Mare z Easttownu

(seriál)
  • USA Mare of Easttown
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V minisérii Mare z Easttownu se představuje Kate Winsletová v roli Mare Sheehanové, detektivky z pensylvánského městečka. Zatímco Mare vyšetřuje místní vraždu, její vlastní život se pomalu rozpadá. Příběh, který zkoumá temnou stránku uzavřené komunity, je autentickou výpovědí o tom, jak rodina a dávné tragédie ovlivňují naši přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (316)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Americké silně sociálně laděné krimi drama s až britským vyzněním (dost se podobá třeba britskému krimi seriálu Šťastné údolí atd.) tematizující ženu coby hrdinku. Seriálový portrét sociálně rozvrácené Ameriky, odvrácené strany amerického snu. Komunita jako požehnání, ale i prokletí. Dost mi to rovněž připomínalo kultovní seriál The Killing, zvláště pak jeho americkou verzi - a to nejen kvůli podobně smutné životem decimované policistce (Kate Winslet je tu opravdu skvělá - mimochodem třeba ten její pennsylvánský přízvuk je dokonalý). Vysoký standard produkce HBO byl opět zachován... Doufám, že tento seriál bude mít další série... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Kdyby byla možnost, dala bych 4 a půl hvězdičky. První díl byl trochu pomalejší a nudnější, ale pak se to začalo hezky rozjíždět a nakonec z toho byla dobrá a napínavá podívaná. Kate Winslet byla skvělá a Jean Smart v roli matky byla ještě lepší, nemohli vybrat lepší herečku. Pár věcí tam bylo opravdu nečekaných a občas jsem si i pobrečela. Viděla jsem ale už daleko lepší krimi thrillery, které mě chytli daleko více. ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele

Výborná detektívka od HBO, ktorá sa už od prvej epizódy zaryje pod kožu a každou ďalšou epizódou som si to užíval viac a viac. Má to výbornú hutnú atmosféru, prepracované postavy a hlavne skvelú Kate Winslet, ktorej táto rola sedla ako ulieta (Emmy proste musí dostať). Vyvrcholenie seriálu bola jedna veľká nálož emócii, kedy som sa neubránil slzám, nepamätám si kedy ma finále nejakého seriálu takto odrovnalo. 10/10 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Bravurní post-moderní detektivka kterou tvůrci inovativně kloubí s psychologickým melodramatem, a v níž Kate Winslet podává svůj nejpůsobivější životní výkon? Bezpochyby. Špička svýho žánru? Ani náhodou.... Určitě je 'Mare z Easttownu' jeden z těch víceméně sofistikovanějších seriálových projektů, který televizní trh momentálně nabízí, ale díru do světa svou melancholickou těžkopádností a uměle natáhnutou stopáží prostě neudělá. Ale samozřejmě vidět Kate Winslet do sebe lít škopky je unikát. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodná minisérie, která stojí a padá na hereckých výkonech a atmosféře městečka a místních obyvatel. Jelikož příběh a zápletka by se dal odvyprávět v jedné delší epizodě, musí zde hrát hlavní roli sám život Mare, což funguje na jedničku. Je obyčejná, přesto pečlivá, místy nepříjemná a vlastně ji fandíte. Na konci už bylo trochu zřetelné, jak to vlastně bylo, takže obří překvapení se nekoná, ale to vůbec nevadí. Kate zahrála bravurně. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (25)

  • Jako výkonná producentka a herečka hlavní role se chtěla Kate Winslet (Mare Sheehan) ujistit, že se každý na place cítí být součástí projektu a nikomu se nedostává jiného zacházení. Proto když zjistila, že by měla mít větší karavan (ve kterém herci tráví čas mezi scénami) než ostatní herci, odmítla to s odůvodněním, že všichni na place by si měli být rovni. (oli009)
  • Toto je úplne prvá rola Kate Winslet (Mare Sheehan) v celej jej doterajšej kariére, v ktorej používala strelnú zbraň. Jej používanie bolo pre ňu udajné veľmi nepríjemné. (Real Tom Hardy)
  • Evan Peters (Colin Zabel) uvedl, že dynamika vztahu mezi ním a Kate Winslet (Mare Sheehan) kopírovala dynamiku vztahu postav, které představovali. Peters byl do jisté míry zastrašen Winslet, ale také že se od ní hodně učil. Neustále ho překvapovalo, jak pečlivě se připravovala na každou scénu. Například před jednou scénou za ním přišla a řekla: „Dobře, je 14:38. Právě jsme přišli od diákona a cestou jsme se pravděpodobně zastavili na oběd a kafe. Teď jsme tady a děláme tohle.“ V tu chvíli si Peters v duchu řekl: „Sakra, tohle jsem měl udělat? Takhle jsem se nepřipravoval.“ (oli009)

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama