Reklama

Reklama

Doors

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Bez vysvětlení se najednou v každém koutě světa objeví řada tajemných mimozemských „dveří“. Zatímco mnozí z těch, kteří se s těmito „dveřmi“ setkávají, pociťují podivné nutkání komunikovat s nimi, ostatní se snaží zjistit, co je jejich konečným cílem vůči lidstvu. Vláda s cílem, aby zjistila důvod zjevení se těchto kosmických anomálií, požádá dobrovolníky, aby se odvážili na cestu ke dveřím, abychom se mohli dozvědět více o jejich původu nebo účelu. Ale ani tito odvážní dobrovolníci nejsou připraveni na to, co leží za hranicí. Příběh dveří je vyprávěn z několika úhlů pohledu: skupina studentů střední školy poprvé objeví dveře, dobrovolníci prozkoumají paralelní realitu za hranicí a osamělý poustevník zvládne zdánlivě nemožné – navázání komunikace s dveřmi. (webhomeless)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

fandadofilmu 

všechny recenze uživatele

Všichni mě varovali, ale já byl prostě strašně zvědavý, co je na druhé straně těch dveří. Nemohl jsem si coby zavilý scifista pomoci... Nicméně, prostě kdyby ten film dostal do ruky slušný režisér (stačil by myslím i lehce podprůměrný), dali mu na to jiné než zanedbatelné peníze a ne jen kapesné, přidělili mu obstojného scenáristu, který by to celé přepsal, sehnali mu pár lidí, kteří umějí hrát (nejlépe herce), tak to mohlo dopadnout o poznání lépe! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Za mne teda dost tragická sci-fi antologie, v níž stojí za trochu pozornosti možná jedině druhý segment, který v té bídě okolo vyniká poměrně solidní atmosférou ve světě na druhé straně dveří a několika pěknými znepokojivými výjevy. Jinak ale ztráta času s líným scénářem a srandovními hereckými výkony. Zvlášť finální povídka na zoomu je vyloženě výsměch. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Čtyři odlišné části, jejichž záživnost má klesající tendenci. Každé bych dal jiné hodnocení, od čtyř do jedné. Začátek ze střední školy se asi nejvíc blíží tomu, co většinový divák chce a očekává, tedy ke klasickému nekomplikovanému sci-fi thrilleru, se zvědavým očekáváním na konci. Škoda, že se nejelo dál ve stejných kolejích. Druhá část je stále zajímavá, halucinační, paranoidní, mindfucková, divák často neví, co je ještě realita a co už halucinace aktérů. Možná to ale nevědí ani tvůrci filmu. Třetí čtvrtina z lesa už je poněkud odfláknutá a málo zajímavá, dvě postavy jsou navíc příšerné i příšerně zahrané (bonzák a šerif). A ke čtvrté čtvrtce je asi škoda jakýchkoliv slov, při absurdním rozhovoru se šíleným doktorem jsem už jen koukal po časomíře a těšil se na konec. Zaokrouhluju dolů, stejně jako strmě padala dolů úroveň jednotlivých kapitol. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za nápad, ale stejně jsem to moc nepobral... otřesné ne/herecké výkony, velmi slabé efekty a prapodivně namixovaný děj. No, celkově je to dost velká slabota a doporučit to opravdu nejde. A ta poslední scénka (povídka to nejde snad ani nazvat) je opravdu Odpad! nejodpadovatější. Fakt totální debilita na úrovni první třídy zvláštní školy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatické nezávislé malé Sci-Fi s fajn myšlenkou a né úplně špatným zpracováním. Milióny mimozemských dveřích se začnou objevovat po celém světě a lidé začínají mizet ve velkém. Vláda povolává tzv. Knockers, kteří mají za úkol dveře prozkoumávat. Film je vyprávěn antologickým stylem, tedy ze 4 různých pohledů a díky 80 minutové stopáži film ubíhá rychle. Řemeslně vpořádku a líbila se mi mysteriózní a lehce paranoidní atmosféra, především v druhé sekvenci, ta mi přišla nejlepší. Fanoušci malých Sci-Fi by si na své přijít mohli, zbytek nejspíš o nic nepříjde. 5/10. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama