Reklama

Reklama

Dva z Queensu

(seriál)
USA, (1998–2007), 75 h 54 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Gary Valentine, Jon Favreau, Torrey DeVitto, Larry Romano, Blythe Auffarth, Rhiannon Leigh Wryn (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(207)

Obsahy(1)

Doručovatel Doug Heffernan vede spokojený život – má hezkou ženu (Carrie), velkou televizi a přátele, se kterými se na ni dívá. Potom se k nim přistěhuje Arthur, potrhlý otec Carrie. (oficiální text distributora)

Recenze (55)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čomu z ´nie´ si nerozumel?“ „Dvaja z Queensu“ sú tradičný priemerný americký sitkom, u ktorého ma kvôli nie príliš vtipným scenárom prekvapilo, koľkých sérií sa dočkal. Ak je niečo horšie, ako priemerné zápletky, tak už iba priemerné herecké obsadenie. Výnimku tvorí výrazný Jerry Stiller, mimochodom otec Bena Stillera (stretli sa spolu v ZOOLANDEROVI) ako šialený svokor Arthur. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Komediální seriál, který několikrát proběhl našimi televizními kanály, ale přijde mi, že nezanechal stopu, jakou by si zasloužil. Schválně na někom zkuste, ať vám na první dobrou vyjmenuje pět oblíbených sit-comů. Budou padat klasiky jako Přátelé, Teorie, HIMYM, Červený trpaslík. Staromilci zavzpomínají na Krok za Krokem, možná Plný dům nebo Alfa. Nastupující generace ne něco z Netlixu nebo HBO. Troufnu si však tvrdit, že Dva z Queensu dost možná nepadnou ani jednou. Za mne neprávem opomíjený seriál. Jasně, jde o klasiku, muž, žena, obydlí, vedlejší postavy….on je takový, ona je taková…..nic nového pod sluncem. Ale už samotný fakt, že diváci dopřáli Dougovi a Carrie téměř kulaté číslo sérií, mluví sám za sebe. PS: Aby se svět netočil pouze kolem Kevina Jamese a Leah Remini, nutno dodat, že Jerry Stiller jede velké bomby. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Ideální zvuková kulisa k vaření. Samo o sobě to moc zábavné není, protože ani ten nejškodolibější člověk na světě se nedokáže do nekonečna smát dvěma lidem, kteří jsou prakticky po všech myslitelných stránkách frustrovaní svými životy a přes proklamovanou lásku i jeden druhým. Nejlepší tak na tom celém je nesmírně otravný otec/tchán Arthur, jehož představitel taky jediný ze všech na obrazovce umí hrát. A i u něj jsem si, když jsem zaevidovala jméno představitele, říkala - jak může tak šeredný chlap mít tak hezkého syna? ()

waits 

všechny recenze uživatele

Sitcom obecně drží dvě věci: komediální kvalita scénářů a charisma účinkujících. Dva z Queensu jsou v kategorii sitcomů, které stojí na kadenci vtipů, které stojí za zasmání, v čemž bohužel dost selhává. Vlastně jsou podobně nemastné neslané jako třeba Joey, ale tam se divák prostě dívá na Le Blanca a vzpomíná na Přátele. Dva z Queensu ale nikoho takového, kvůli komu byste si sedali znovu a znovu před obrazovku nemají, nikdo jako třeba Kat Dennings ve Dvou sockách nebo neuvěřitelný Rick Gervais v Kanclu se tu neobjeví. Je tu jen Kevin James, a ten sám tenhle sitcom do první ligy nedotáhne. Viděno cca 8 dílů ()

Jamal101 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale mne sa tento seriál veľmi páči. Na Leah Remini sa naozaj pekne pozerá, no a Kevin James má nesporný komediálny talent. Samozrejme, že je tam pár „hluchých“ častí, ale tomu sa asi pri jedenástich sériách asi naozaj nedá vyhnúť. Jerry Stiller veľmi dobre dopĺňa celý trojuholník... ()

Galerie (169)

Zajímavosti (14)

  • V seriálu se objevilo mnoho členů rodiny Bena Stillera. Vedle samotného komika to byl jeho otec Jerry Stiller, matka Anne Meara a sestra Amy Stiller. (prokda)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama