Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

První generace superhrdinů se skoro sto let starala o to, aby byl svět v bezpečí. To samé se teď očekává od jejich dětí. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (64)

okkac 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o tom myslet. Jestli ty obleky jsou schválně papundeklové a v pravdě od Millara a showrunnera DeKnighta (Spartacus, Daredevi) jsem čekal něco jiného. Současná linka plná věcného moralizování je nudná, moc se tam neděje a konec, kdy se jen odhalí hlavní záporák je anti-klimatický. Ještě, že je tu v podstatě druhá linie z 30. let, kdy se pomalu dozvídáme, jak k superhrdinským schopnostem přišli, celá linie s výpravou na lodi na tajemné koordináty má alespoň trochu nádech dobrodružství ve stylu Indiana Jonese nebo King Konga, byť kdo jim schopnosti dal, je zas neurčité. 5/10 ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako něco z přelomu tisíciletí, co se po dvaceti letech v zapomnění dostalo na Netflix. Není to dobrý! Je tam Josh Duhamel, obsahuje to řadu nechtěně vtipných momentů, celý je to děsně vážný, barevný a hloupý. Opravdu nepotřebujeme doplňovat Zimního vojáka, Supermana ani Lois, Šípa, Bleska, Jessicu Jones, Kluky, Deštníkovou akademii, Wandu, Watchmeny, Agenty štítu, nebo snad všechno to, co vzniklo před tím a co vznikne po tom, o Jupiter's Legacy (protože už některý ty zmíněný jsou mnohdy generický a špatný až běda). Tahle show nedělá nic líp a spíše selhává v základech, než aby hýřila originalitou, nadsázkou a vtipem. Ne každej komiks vzniknul pro filmový plátno nebo televizi, a ne všichni tvůrci si můžou dovolit podle nich něco točit. Je načase najít novej trend, protože super hrdinové začínají bejt stejně trapní a otravní jako zombies… nebo Hra o trůny. ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Najtrapnejšie homoklátičské oblečky od čias Power Rangers, nemôže chýbať lesbo-pussy-licking a obligátne negro-slave-kydy. Kto čaká, že sa dozvie, odkiaľ sa zrazu na 1m² vzali 1 teenee-superhero alebo 1 padouch, odkiaľ sú artefuckty ako dodávka, z ktorej vagíny sa vyliahol Blackstar, čaká márne. Prirovnal by som to k Stillerovým Mystery Men myslených ale smrteľne vážne. Tento žáner by mal zakapať čo najskôr, podobne ako svojho času muzikály! (výchovné metódy famílie Utopiana sú prinajmenšom otázne - dcérenka je smažka a parič extratriedy a synáčik, 30ročný mamčin farmboy, dostáva "zaracha"... ehm...) Ale chápem vás, nerdov, choďte zalepiť semenom iné stránky! EDIT 4.6.2021: Netflix oficiálne seriál ukončil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

trošku old school superhrdinský seriál,který je sice řemeslně zvládnutý na jedničku (i když to už je standard) a obsazení není úplně špatné,ale jinak nemá moc co nabídnout.V jednu chvíli už mi těch správňáckých keců o kodexu přišlo moc a úplně jsem nechápal,že by raději všichni pochcípali,nebo si nechali přinejmenším pobít rodinu jen proto aby byl dodržen kodex (v tomhle jasně vede Josh Duhamel,jehož postava mě děsně iritovala prakticky od začátku).Naštěstí je tu druhá dějová linie z minulosti,která je jednak lepší než ta "superhrdinská" a druhák postupně osvětluje nejen origin celé partičky,ale hlavně i to proč se chovají jak se chovají,včetně již zmiňovaného kodexu.To nakonec dělá celý seriál pochopitelnější a méně otravný...50% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ono je to v dnešní době těžké, když přijde zrovna Netflix se superhrdinským seriálem s bandou přestárlých, rasově, genderově i politicky do puntíku vyvážeńych wannabe avengerů, kteří ale do superhero žánru nepřináší nic nového ani inovativního, právě naopak je to pořád to stejné dokola (oheň, supersíla...). Příběh je nudný, některé efekty jsou skvělé, ale jiné zase směsné (jak se jim povedl takový markantní kontrast, to nepochopím), dialogy jsou umělé až hrůza a řešit první tři díly rodinnou linii místo pořádné akce taky není v tomhle žánru úplně oukej. Nedokoukal jsem do konce, nemám čas ztrácet čas. Fraška a propadák a zdejší hodnocení silně nechápu... ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Proměnit Tylera Manea v Blackstara zabralo vždy asi tři hodiny. (ČSFD)
  • V první epizodě popíjí Sheldon Sampson (Josh Duhamel) v jedné ze scén české pivo Pilsner Urquell. (EMMY)

Související novinky

Spartakus se vrací na obrazovky

Spartakus se vrací na obrazovky

10.02.2023

Stanice Starz se údajně dohodla s tvůrcem seriálu Spartakus Stevenem S. DeKnightem (Daredevil, Pacific Rim: Povstání) na vzniku nového pokračování historické řežby z roku 2010. Původního Spartaka… (více)

Reklama

Reklama