Reklama

Reklama

Halo

(seriál)
Trailer 2
USA, (2022–2024), 14 h 35 min (Minutáž: 40–61 min)

Hrají:

Pablo Schreiber, Natascha McElhone, Charlie Murphy, Shabana Azmi, Björn Freiberg, Olive Gray, Bentley Kalu, Natasha Culzac, Yerin Ha, Kate Kennedy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(17)

Super voják Master Chief brání ve 26. století lidstvo před mimozemskou vojenskou aliancí, Covenant Empire. (SkyShowtime)

Recenze uživatele Solverino k tomuto seriálu (6)

Kontakt (2022) (S01E01) 

Tak akce je celkem slušná, pěkná řežba hned od začátku. Velmi koukatelné. Hry jsem hrál kdysi v dávnověku, první díl je celkem realistický. Trochu zklamal hlavní hrdina, zatím nijak zvlášť svoje charisma neprodal. Asiati mi nevadí, ani ta holka, je celkem sympatická (hlavně pěknej hair cut). Spoiler: Master Chief si sundá helmu hned v první díle?! To jako fakt?! ()

Odpoutaný (2022) (S01E02) 

Mě se to líbí. Jsem rád za každý nový sci-fi seriál. I když tady to chvílema vypadá tak jakoby dětsky... no i tak dobrý. Hezký triky, je vidět dost peněz na digitální animace atd. Snad bude zase brzo nějaká akce. Ale furt o bambilion % lepší než ta zmršená Nadace. ()

Svatyně (2024) (S02E01) 

Zatím celkem dobrý... slabý 4 hvězdy. ()

Meč (2024) (S02E02) 

Spousta keců o howně to fakt nezachrání... jinak nic moc. Oooo zrzavý černoch, to jsem ještě neviděl, zřejmě albín. WTF to muselo dá hrozně práce to sehnat. Co bude příště? ()

Visegrad (2024) (S02E03) 

Uááááá, tak po tom jsem fakt netoužil! Líbací scény černošskýho albína s nějakým latino - no hnus! Proč tohle furt musí do všeho propašovávat! Kdo je na to kuwa zvědavej.... blijící smajlík! Však oni je Covenanti srovnaj - prostě zasklej další planetu. ()

Cíl (2024) (S02E04) 

Strašný! Na to se nedá koukat - opět klasicky americký nekonečný kecy, všichni se pořád hroutí a potřebovali by psychology, admirálové pronášejí bojové projevy.... hnus! Čekal jsem nemilosrdnou řež s Covenanty a dostal jsem napůl to animované a zase keců plný pytel. Místo silnýho kořeněnýho a pálivýho guláše jen nastavovanou polívku z pytlíku... je to slabé. je to slabé a je to marný, marný marný :( ()

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Míří k nám další velká streamovací služba

Míří k nám další velká streamovací služba

11.09.2022

V Česku je dnes možné předplatit si desítky streamovacích služeb, prorazit na poměrně saturovaném trhu se ale pokusí další. A může mít dobrou šanci na úspěch. Jde totiž o SkyShowtime, výsledek… (více)

Amazon chystá God of War

Amazon chystá God of War

08.03.2022

Společnost Sony to s adaptacemi svých herních sérií myslí vážně a po The Last of Us, Uncharted nebo Ghost of Tsushima nás tak čeká oficiálně také fantasy řežba God of War. K té se nakonec přihlásilo… (více)

Nový Star Trek, Tiché místo i Sonic

Nový Star Trek, Tiché místo i Sonic

16.02.2022

Studio Paramount v rámci prezentace pro investory oznámilo kupu novinek, a jelikož je toho opravdu hodně, asi se do toho rovnou pustíme. Tou největší zprávou je čtvrtý Star Trek. Nové pokračování… (více)

Reklama

Reklama