Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Lásku střídá lež – a tu zas láska. Spirála se roztočí, když objev ve výzkumu DNA pomůže s hledáním dokonalého partnera a dá tak vzniknout úplně nové seznamce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Pane jo...Čekala jsem nějaký romantický blábol, kterému dám jedinou šanci a po prvním díle bych ho skrečovala. Pak jsem dala tedy i druhý díl a pak další... až jsem seroš slupla na jeden zátah. Bavilo mě to neskutečně a bylo mi líto všech naivů, kteří si můžou myslet, že lásku najdou na základě DNA a vlastně proto nemusí udělat vůbec nic. Lásku si člověk musí zasloužit. A vo tom to celý je. Jedině co mě doslova nas*alo byl konec! A to jako ještě není druhá řada?! Doufám, že bude brzy...Za mě 98% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Civilné scifíčko vystavané na dokonalom nápade, ktoré mohol byť udalosťou minimálne sezóny. Množstvo filozoficko-etických otázok, ktoré by sa dali rozoberať, sa ale rozoberajú skôr na povrchu, pričom za osem epizód sa toho dalo stihnúť určite viac. Je ale skvelé, že záverečná epizóda odhalí, o čom vlastne celý seriál bol, a to o postupnej strate všetkého vzácneho v živote, vrátane vlastnej osobnosti. A to aj keď môžete na verejnosti pôsobiť ako víťaz. Okrem predstaviteliek majiteľky The One a policajtky je obsadenie nevýrazné, občas dokonca nesympatické (policajt kolega) a vizuál sotva priemerný. Nakoniec ale vďaka finále nepovažujem The One za stratu času, ale za doplnenie znalostí ohľadom súčasných seriálových príspevkov v žánri sci-fi. Ak však hľadáte skutočnú extra triedu, pohľadajte inde. Každopádne by ma zaujímalo, ako sa s témou vysporiadala knižná predloha. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Jestli si někdo myslí, že najít tu jedinou (až na velkou statistickou výjimku) lásku je zaručené štěstí, tak to se sakra plete! Páč v The One nám tvůrci ukazují, jak těžký masochismus to ve všech směrech je! A taky, že i přestože je někdo vědecká bedna, může to být sráč bez svědomí a s nulovou empatií, který si hraje s osudy lidí na šachovnici života a smrti, čímž jen zdůvodňuje a ospravedlňuje to "vyšší dobro" - miliony šťastných lidí. A to i přestože je pozitivním výsledkem vlastního experimentu a spadne do toho po hlavě, teda do té genově-feromonové párovací magie! Čistě na 80% jsem to vykoukala! Na první pohled to působí chladně a odtažitě, ale na druhé pokoukání to pěkně vře! ()

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

Premisa je samozřejmě uplně mimo a chce to trochu ignorovat logiku a jakýkoliv vědecký pohled, ale když to divák zvládne, tak najde hodně plusových bodů. A kdo čeká tupou romantiku ala matchmaking reality shows, toho zklamu. Bohudík tomu tak není. Po režisérské i herecké stránce si není na co stěžovat, postavy ztvárněné málo známými herci (což tady považuju za velké plus) sou zajímavě napsané a není složité si k nim najít blízko, dobrý tah je i fakt, že tady není vyloženě jeden konkrétní záporák, všichni nám dávají důvody jim fandit a naopak. Scénář taky neni vůbec špatný, i když by se na něm rozhodně dalo víc zapracovat ehm, zase podotýkám, hlavně nehledět na mezery v logice :). A Hanna Ware to utáhne na 4, její casting je spot on. Dokonce se teď i těším na další sérii. ()

camomilla 

všechny recenze uživatele

Ty jo, muj koment je tu prvni, to fakt? Kazdopadne serial jsem sjela cely (nespavost), tak si troufam hodnotit. Hele.. me to bavilo. Jasne, bylo to predvidatelne ale ta otazka se opravdu kazdou chvilku vkrada do mysli. Navic me hlavni postava fakt bavila, cele to odsejpalo a nebylo zbytecne natahovane. Za me fakt ok nenarocna (ale ne uplne blba) podivana. Docela se tesim na druhou radu. Otazka na zaver: Sli byste do toho? ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama