Reklama

Reklama

Brian Quinn

Brian Quinn

nar. 14.03.1976 (48 let)
Staten Island, New York City, New York, USA

Biografie

Brian Michael „Q“ Quinn se narodil v Brooklynu v New Yorku, ale ve dvou letech se s rodiči přestěhovali na Staten Island. Má italské a irské předky. Vystudoval školu Monsignor Farrell High School, kde studovali i jeho kamarádi/komici Sal Vulcano, James Murray a Joe Gatto. Poté vystudoval Brooklyn College a dalších osm let sloužil jako hasič.

Přestože nebyl původním členem komediální skupiny svých přátel The Tenderloins, po odchodu jednoho z původních členů Mikea Boccia v roce 2006 se Quinn stal jejím čtvrtým členem. Se skupinou vydávali na YouTube krátká vtipná videa.

V roce 2011 skupina vytvořila pořad Impractical Jokers. Pořad měl velký úspěch a o devět let později vyšel i celovečerní film. Jako herec se objevil v několika fimech či seriálech, například Star Trek: Picard.

Působil v několika podcastech. Je arachnofobik. Má dvě kočky – Brooklyn a Chessie. V jedné epizodě Impractical Jokers dostal za trest nechat si vytetovat tetování, na kterém stojí: „38. Lives alone. Has 3 cats.“ Trpěl depresemi. V roce 2009 byl zatčen na Oktoberfestě za výtržnictví. Dostal řád Kentucky Colonel.

DaveKurkic

Herec

Host

Scenárista

Producent

Reklama

Reklama