Reklama

Reklama

Valentina Zenere

Valentina Zenere

nar. 15.01.1997 (27 let)
Buenos Aires, Argentina

Biografie

Valentina Zenere (nar. 15. ledna 1997) je argentinská herečka, zpěvačka a modelka. Je známý díky své roli Ámbar Smithové v latinskoamerickém dětském seriálu Soy Luna(2016-současnost).

Valentina se narodila v Buenos Aires a svou lásku k umění ukázala již v dětství, neboť se objevila v několika divadelních komediích. Na televizní obrazovce se poprvé objevila v reklamě na panenku Barbie. V roce 2010, když jí bylo 13 let, se objevila ve čtvrté sérii seriálu Casi Ángeles (Almost Angels), kde si zahrála roli Alai Inchaustiniové/Alai Morales Romerové, dcery Tacha (Nicolas Riera) a Jasmine (Maria Eugenia "China" Suarez).

V roce 2011 se objevila v show Los Unicos (The Only Ones), kde hrála Jessicu Cervantesovou. V tentýž rok se pracovala jako modelka pro Multitalent Agency.

V roce 2013 dostali roli v telenovele Aliados, kde se na place poprvé setkala s Agustínem Bernasconim. Hrála zde roli Mary Ulloové, nevlastí sestry Maii (Mariel Percossi). V roli pokračovala i v druhé řadě seriálu, která byla vysílána v roce 2014.

Známá po celém světě je od roku 2016 díky latinskoamerickému seriálu Soy Luna, kde ztvárňuje po boku Ruggera Pasquarelliho, Maleny Ratner, Katji Martinez a Karol Sevilly roli Ámbar Smithové, nevlastí dcery paní Sharon Bensonové (Lucila Gandolfo). V tomto seriálu se již podruhé objevila na place také po boku Agustína Bernasconiho.

Jakub "brecht98" Albrecht

Herečka

Host

Reklama

Reklama