Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Skvělý seriál, nic víc netřeba psát.

Dexter

Dexter (2006)

Jednoznačně nejdivnější, nejoriginálnější a nejzajímavější seriál posledních let. Hlavní hrdina v podání MC Halla nemá chybu, postupně se vyvíjí a mění svůj (ne)emocionální stav. No a závěr čtvrté řady? Wow._____Pátá řada byla trochu slabší, zamotanější, ale stále velevysoký nadprůměr. ____Nedávno jsem si přečetl původní knihu od Jeffa Lindsaye Drasticky děsivý Dexter a byl jsem překvapen, jak byla kniha "psychopatická" a drastická, a že seriál je přece jen líp stravitelný a "normálnější".

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Viděno snad milionkrát, ale stále se rád zasměju ztřeštěnostem, které tvůrci byli schopni do válečného seriálu vložit. Hlavně ale oceňuji ty díly, které jsou spíše protiválečné, kde se zobrazuje ničení osobnosti. Takových dílů je s přibývajícími sériemi stále více.

Dobrodružství kriminalistiky

Dobrodružství kriminalistiky (1989)

Z českých seriálů je to ten nejvydařenější (spolu s Četnickými humoreskami). Samozřejmě některé díly jsou lepší, jiné horší, ale vždy to zachrání jistá ruka páně Moskalyka.

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Poslední český seriál, který jsem sledoval s napětím až do posledního dílu. Mám rád detektivky, zbožňuju prostředí První republiky a jsem Moravák. To znamená, že neexistuje nic, co by mi na tomto díle vadilo:-)

Česká soda

Česká soda (1993)

Pamatuju, že to kdysi byla úžasná bžunda, Čtvrtníček se Šteindlerem a s Vávrou si nebrali servítky a ostře se obouvali do naší vlády. S odstupem času, když jsem to zase zkouknul jsem s hrůzou zjistil, že ta sranda nebyla nadčasová, politici se změnili. Ale i tak to patří do zlatého fondu české televizní tvorby, už jen proto, že si to mohlo dovolit to, co si to dovolilo.