Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Mysteriózní
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Napoprvé jsem nedokázal všechno pobrat a některé scény mi dokonce vadily. Asi po roce jsem to zkusil podruhý a všechno do sebe krásně zapadlo. Na konce jsem brečel jako malý dítě...

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

Velké zklamání. Rozvláčné, nepochopitelné díry ve scénáři.

plakát

Miluj mě, prosím (2004) 

No, dalo se to vidět, ale děr ve scénáři bylo dost. Diane to svým šarmem naštěstí zachraňovala. Co na tom Joshovi všechny viděly moc nechápu...

plakát

Rozhněvaný muž (2021) odpad!

Chvíli jsem si myslel, že je to parodie na akční film. Dialogy natolik stupidní, že jsem se musel smát.  Periodicky se opakující dramatická hudba jakoby každou chvíli měla přistát loď plná vetřelců nebo čeho, ale ejhle - to jenom muž jediné tváře nakouknul do nějakého hajzlíku, nikdo tam nebyl a tak šel dál... O dírách v naprosto nesmyslém ději nemá cenu se rozšiřovat. Dokud jsem si myslel, že je to opravdu parodie, byl jsem ochoten dát jednu hvězdu. Když mi konečně došlo, že ne, snižuju na zaslouženou nulu.

plakát

Marťanské lodě (2021) 

Líbilo se mi to dost, ale to ozvučení bylo strašný. U některých dialogů jsem chytal každé druhé slovo...

plakát

Vodní svět (1995) 

Nemám, co bych filmu vytknul. Neotřelý námět, výborné herecké výkony všech. Nechápu, proč to propadlo.

plakát

Balkánská hranice (2019) 

Propaganda? Samozřejmě, ale vůbec mi to nevadilo. Když jsem kdysi koukal na Černýho jestřába, fandil jsem těm místním. Tady byly moje sympatie stejně jako v celém inkriminovaném konfliktu jasně na straně obránců.

plakát

Tenet (2020) odpad!

Hrůza hrůz. Stupidní dialogy a herecké výkony, rádoby chytrá základní myšlenka, ve skutečnosti nesmyslná od začátku do konce. Respektive skoro do konce, dokoukat se to prostě nedalo.