Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Už nikdy nebudu na ČSFD vkládat odkazy na porno nebo Spartacuse“ Seriál, který mi vždy vykreslí úsměv na tváři. Poslední série sice nedosahují kvalit svých předchůdců ale přesto se jedná o nejlepší, nejvtipnější a nejsatiričtější kreslený seriál všech dob.

Zákon gangu

Zákon gangu (2008)

Někdo má Esmeraldu, někdo zase to turecké cosi. Pro mě jse ale nejlepší telenovelou Sons of Anarchy. Já prostě ty gangstery, co si bydlí v útulných domečkách a občas někoho zastřelí, žeru.

Fur TV

Fur TV (2008)

Nejsprostší, nejnechutnější a nejúchylnější seriál s častým zobrazením sexu mezi lidmi a maňásky. Pokud na něj budete koukat sami, často se přistěhnete jak nevěřícně kroutíte hlavou, pokud na něj budete koukat s přáteli, umřete smíchy. Viděno s přáteli :)

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Z první třetiny seriálu mi spadla čelist, ve druhé se mi zase vrátila, aby mi následně ve třetí zase spadla. Výborný nápad se smrtícím deníkem, ale největším plusem celého seriálu je vykreslení osobností jednotlivých postav. Hlavně přerod hlavního hrdiny z milého študáka na psychopatického vraha (ale stejně jsem mu pořád fandil...). Nebýt zmatečné, a oproti zbytku, nudné druhé třetině, byl by to plný počet