Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Parádní odreagování před dalším sequelem ze série Hvězdných válek. Luxusní mamina v hlavní roli, Vaderova lázeňská koupel a následná řežba, Tarkinův remasterovaný, dalo by se říci skoro zplesnivělý obličej si opět našel cestu na plátno v digitální podobě. Dále různé narážky na spojitosti s ostatními díly celé ságy, opět tam trůnil na kadiboudě rebel při přistání na Yavinu 4. Celý film si udržel odstup od rytířů jedi a krásně popsal prostředí rebelů. Moje hodnocení je dočista zkresleno neukojitelnou závislostí na Hvězdných válkách a dychtivě očekávám další epizodu. Vzhledem k zakončení nelze předpokládat pokračování, neboť na film zkrátka navazuje ihned čtvrtá epizoda, což bylo taky moc hezky zpracováno. VADEEER!

plakát

Špión (2015) 

Jedna hvězda pro pana Stathama se už nese. Zbytek si zaslouží kýbl ovčích hovínek. Dokonce jsem byl tak znechucen, že jsem musel vypnout v půlce. Melissa McCarthy je strašná herečka s kyselým výrazem a vždycky když jí vidim, tak ve mě něco škubne... Hnus.

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) 

Bezcitná nálož a snůška keců u kterých jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo plakat. Jediným světýlkem ve tmě je pro mě u tohoto pořadu Stanley Bradley, který mě naprosto uchvátil, až jsem si z něj musel sednout na prdel. Vytáhl tím tento pořad z odpadu alespoň na tu jednu hvězdu.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Výborná komedie, delší dobu jsem se tak nezasmál. Film má dobrý příběh, hlášky a především pořádný koule.

plakát

Berta a Ufo (2006) (seriál) odpad!

Nemůžu jinak, musím hodnotit jako odpad. Tenhle večerníček se teda vůbec nepovedl. Musel jsem si pustit Pata a Mata, abych si spravil náladu. Docela jsem se zhrozil, co dneska dávají těm dětem za večerníčky. Bohužel jsem byl nucen pod nátlakem synovce koukat i na epizodu tohoto delíria.

plakát

Tři bratři (2014) 

Na pohádce se mi líbilo to kouzlo, co by měla mít každá pohádka. Dále povedené efekty a některé vtipné scénky typu "Pozor tam uvnitř!", když mladý Matěj kuchá vlka docela velkou dýkou, aby dostal ven jak babičku, tak Karkulku. Mimochodem postava Matěje byla ze všech asi nejhůře zahraná. S tím také souvisí rodina Červených, která s Matějem a jeho rodiči uzavře doslova pedofilní pakt. Popravdě řečeno mi přišly skoro všechny písničky ve filmu opravdu mizerné (a zase ta Karkulka to odnesla nejvíc), takže hodnotím jako průměrnou pohádku.

plakát

JCVD (2008) 

Tento Van Dammův návrat na filmová plátna mě popravdě velice překvapil. U Van Damma jsem zvyklý spíše na akční béčka, ale už hned na začátku jsem věděl, že tento další film mezi ně nepatří. Musím především pochválit směs humorných hlášek a narážek, hudbu, kameru a v poslední řadě samotný Van Dammův herecký výkon, který mě v určitých momentech opravdu dojal.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Nejlepší česká pohádka ve všech směrech. Vynikající herecké výkony, povedený příběh s nádechem pohádky a humoru, hlášky které z hlavy jen tak nedostanete. No prostě kvalitní česká pohádka na kterou se s chutí dívám každý rok o svátcích.

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Tenacious D doslova žeru. Muzikálové zpracování jejich druhého alba je parádní a duo KG & Jables se v tvorbě jednotlivých písní opravdu předvedli (bože ty texty). Osobně si myslím, že jsou oba perfektní hudebníci. Každý kdo někdy držel kytaru a zkusil vyhmátnout pár jejich akordů, tak mi dá za pravdu. Navíc když se Jack Black ukáže před kamerou, tak se většinou vždy pobavím. V tomto případě tomu tak bylo a proto hodnotím na výbornou.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Premiéru tohoto filmu jsem si opravdu užil. Krásně navazuje na původní trilogii a zároveň si tak ponechává i její nádech a kouzlo. Popravdě jsem měl ze začátku velmi nízká očekávání a jak se blížil film do kin, tak jsem byl postupně masírován trailery a všemi médii, až jsem šel do kina úplně natěšený. Sedmý díl u mě splnil a dokonce předčil všechna očekávání. Hudba byla opět doslova přepychová. Herecké obsazení se taky podařilo. Hlavní záporák mě sice nechává chladným, ale věřím, že se v následující epizodě zlepší. Příběh sice trošku stál, místy připomínal předchozí epizody (nechápu proč to lidem tak vadí. Hvězdu smrti taky zničili dvakrát), ale nakonec se i tak posunul a naleštil boty osmé epizodě.