Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Biografie (6)

Georgia Henshaw (herečka)

23.01.2011

Georgia je poměrně neznámá, začínající herečka z Walesu. Poprvé se objevila v britském lékařském seriálu CASUALTY, v jednom díle jako Gemma Terry, v jedné z dalších epizod jako Suzie Cooper. Tyto role z roku 2004 tak můžeme považovat za její herecký debut. V roce 2010 se v jedné z epizod výše uvedeného seriálu objevila znovu a… (více)

Nicholas Hoult (herec)

05.01.2011

Nicholas se narodil jako třetí dítě učitelky klavíru a pilota British Airways. I když to na první pohled nevypadá, jeho rodina měla jisté herecké kořeny. Jeho prateta byla Anna Neagle.Ve dvanácti letech opustil Nicholas školu, aby se mohl naplno věnovat herecké kariéře. V roce 1996 debutuje ve filmu INTIMATE RELATIONS, kde si… (více)

Joe Dempsie (herec)

25.12.2010

Joseph pochází z Liverpoolu, kde se také narodil. Josephova kariéra začala účastí na hereckém workshopu. Poté se začal o herectví více zajímat.Jeho herecká kariéra začala úspěšným castingem na epizodní roli Leona v nepříliš úspěšném seriálu PEAK PRACTICE. Další epizodní role na sebe nenechala dlouho čekat v roce 2000 se mihnul… (více)

Lily Loveless (herečka)

25.12.2010

Lily navštěvovala základní školu ve východním Londýně, na škole se dozvěděla o divadelním spolku pro mladé herce, kam se pouději přihlásila.Lily si odbyla svůj herecký debut ve třetí a čtvrté sérii seriálu SKINS, kde hraje poměrně komplikovanou roli Naomi Campbell. Poté byla jako celé druhá generace herců vyměněna. V roce 2010… (více)

Mitch Hewer (herec)

25.12.2010

Mitch navštěvoval školu dramatických umění v Bristolu. Díky škole se rovněž objevil v klipu k písničce The Club od Lisy Morgan.V roce 2007 byl Mitch vybrán pro roli gaye Maxxieho Olivera v britském seriálu SKINS, po druhé sérii byl spolu s celou první generací vyměněn. V roce 2008 se Mitch objevil v britském televizním muzikálu… (více)

April Pearson (herečka / producentka / scenáristka)

17.12.2010

Již jako tříletá se přihlásila, respektive byla přihlášena, do dramatického kroužku v Bristolu ve Velké Británii. Tím pádem hrála v různých školních či divadelních představeních již od útlého věku.V roce 1998 si odbyla svůj herecký debut v anglickém seriálu CASUALTY. Populárnější se však stala až svojí rolí Michelle Richardson… (více)

Reklama