Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Biografie (9)

Hailee Steinfeld (herečka / skladatelka / režisérka)

17.01.2011

Hailee Steinfeld se narodila 11. prosince 1996 v losangeleské Tarzaně. Má filipínské, afroamerické a evropské předky. Pro hereckou dráhu se rozhodla v osmi letech, poté co viděla svou sestřenici v televizní reklamě a svou kamarádku hrát ve školní hře. Její rodiče trvali na tom, aby nejdříve herectví studovala, a tak to trvalo… (více)

Idris Elba (herec / producent / tvůrce)

01.09.2010

Světlo světa spatřil Idrissa Akuna Elba poprvé 6. září 1972 v Londýně, narodil se jako jedináček ghanské matce a sierroleonskému otci. Školu nedodělal a opustil ji v šestnácti letech, brzy poté se stal členem National Youth Music Theatre. Pár let se živil jako DJ v nočních klubech a jeden čas i jako dělník v automobilce Ford. V… (více)

Eddie Marsan (herec)

30.08.2010

Edward Maurice C. Marsan není herecká hvězda, ale herec, jak sám s oblibou říká. Většina diváků ho nezná jménem, přestože jeho tvář ano. Narodil se v Londýně roku 1968. Předtím, než se vrhl na herectví, se živil jako tiskař, teprve poté začal hrát v divadle a pomalu se přesouval na televizní obrazovky. Roku 1991 úspěšně ukončil… (více)

Bailee Madison (herečka / producentka)

01.07.2010

Dva týdny stará Bailee Madison zazářila v reklamě na kancelářský papír, jako sedmiletá pak debutovala i na plátnech vedle Johna Travolty a Salmy Hayek v LONELY HEARTS, v osmi letech se světu ukázala trošku výrazněji v MOSTU DO ZEMĚ TERABITHIA a v roce 2010 sklidila úspěch kritiků v podobě nominace na Critics Choice Award za… (více)

Melissa Leo (herečka / producentka)

22.06.2010

Melissa Leo rozhodně nepatří mezi nejslavnější herečky a také po tom netouží, střeží si své soukromí, jak nejvíce to jde. Potvrzuje to i fakt, že o ní jako o osobě skoro nic nevíme a také to, že oproti ostatním hercům se nevyžívá v talk show. Sama říká, že ji spíše zajímá, kdo je jako osoba, než jak vypadá.Po rozvodu rodičů,… (více)

Jamie Campbell Bower (herec)

18.06.2010

Tento Brit, přesněji řečeno Londýňan, je jedním ze dvou synů hudební manažerky a zaměstnance společnosti na akustické a elektrické kytary; má ještě mladšího bratra Samuela. Navštěvoval britské Národní hudební divadlo pro mládež (National Youth Music Theatre) jako Jude Law nebo Jamie Bell. Příležitostně se věnuje modelingu,… (více)

Riley Keough (herečka / producentka / režisérka)

27.03.2009

Ačkoli je její první jméno Danielle, používá jen své druhé - Riley. Je vnučkou Elvise Presleyho a převážně se živí jako modelka. Na nějaký čas byli jejími nevlastními otci Michael Jackson i Nicholas Cage.V roce 2010 vyšel její první film THE RUNAWAYS, ve kterém si zahrála Marii Currie, sestru Cherie Currie. Více prostoru by… (více)

Joel David Moore (herec / režisér / scenárista)

27.03.2009

Stejně jako tisíce jiných herců, i Joel David Moore si probíjel cestu nahoru nejdříve za pomoci reklam, jejichž počet čítá skoro dvě desítky a zahrnuje i reklamu na eBay či propagační kampaň společnosti Siemens.Narodil se v Portlandu, ve státě Oregon, kde také studoval uměleckou školu a hned po jejím dokončení se vydal do Los… (více)

Rachelle Lefevre (herečka)

27.03.2009

Rachelle Marie Lafevre se narodila 1. února 1979 v Kanadském Quebecu. Její otec je učitel angličtiny a matka psycholožka. Mluví francouzsky, studovala na Dawsnské Univerzitě a promovala na McGillské Univerzitě v oboru literatury. Na cestě ke své filmové kariéře pracovala i jako servírka v sushi restauraci.Poté dostala tip na… (více)

Reklama