Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (5)

Sen

Sen (2008)

V patnáctém filmu nás Kim Ki-duk zve do říše snů. Příběh dvou lidí, kteří žijí svůj druhý život ve snech, přivede k sobě nejen je, ale řadu podivných shod a událostí. Otázkou je, zdali najdou jako lék proti snům lásku nebo smrt.

Anatomie lži

Anatomie lži (2009) (seriál)

Dr. Lightman (Tim Roth) je specialista na odhalování lži pomocí sledování lidské mimiky, mikrovýrazů, gest a podobně. Ve své společnosti The Lightman group, se kterou spolupracují s např. FBI či CIA, spolu se svými kolegy odhaluje různé zločiny a doznání na základě své vědy.

Indy & Wich - Kids On The Click Tour 2007

Indy & Wich - Kids On The Click Tour 2007 (2007) (koncert)

První české hip-hopové DVD mapuje letní tour naši přední hip-hopové kapely. Rozhovory a zákulisí turné jsou prostřihávány rozhovory s kapelou,hosty a fanoušky.

Elvis: 68 Comeback Special

Elvis: 68 Comeback Special (1968) (koncert)

Píše se rok 1968 a Elvis po téměř sedmileté pauze chystá svůj hudební comeback v podobě televizního speciálu. Přes jeho obavy, že veřejnost již na krále rokenrolu téměř zapomněla, sklízí právě s touto TV show velký úspěch.

Saigo no bansan

Saigo no bansan (2005)

Japonský plastický chirurg dr. Yuji Kotorida v sobě jednoho dne objeví touhu ochutnat lidské maso a tak si odnese z práce vzorek tuků odebraných pacientce při liposukci a osmaží si ho k večeři. Po několika vydatných jídlech objeví v parku oběšenou dívku, kterou odnese domů, naporcuje a začne postupně konzumovat. Tak začíná nezastavitelný masový kolotoč. Nezbývá než popřát dobrou chuť.

Reklama