Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (41)

plakát

Vekslák aneb Staré zlaté časy (1994) 

Za navození nostalgie hvězda. Za prsa paní Benešové druhá.  A za to, že jsem to ani jednou neskipnul třetí..

plakát

Ztracená brána (2012) (seriál) 

Ajaj, tak tohle mne naprosto minulo.. Ačkoliv mám Stracha fakt rád, musel jsem se v půlce prvního dílu ubezpečit, že to fakt režíroval. Přijde mi to jak nějaká jeho prvotina.. A vlastně mne nebavil ani Dvořák, já jsem mu prostě nevěřil skoro nic.. Jako ano, dodíval jsem to celé, ale těch momentů, kdy jsem nevěřícně kroutil hlavou, jestli je to myšleno vážně, bylo moc.. A být cajtem, jsem vyloženě nasraný, neboť dle seriálu: - cajti se vždycky rozjíždí a brzdí gumovačkou - jezdí jak prasata i na dvorku mezi baráky - každý pracovní den končí v hospodě u panáků

plakát

Případ pro exorcistu (2015) (seriál) 

Vůbec to nebyla taková tragédie, jak by se zdálo podle zdejších hodnocení.. Prostě takové.. české.. :) Slušné 3 hvězdy.. To třeba takové Modré Stíny, to už je jiná slátanina..

plakát

Modré stíny (2016) (seriál) 

Herci za mne v poho, ale díly dlouhé, nudné. Zvuk jakože art, milion ruchů a hercům není rozumět. Ale naprostý masakr je ten vizuál. Hoodně ubereme kontrast, přidáme jas, a umění je na světě. Celou dobu mne ten plytký vybledlý obraz neskutečně štval. A hudba u titulků, to bylo co?? Dvě hvězdy s odřenýma ušima..

plakát

Sisu (2022) 

Pěkná pohádka, nic přelomového, nic zásadně podobného Tarantinovi, ale za vidění to stojí. Pěkné 3 hvězdy.

plakát

Trojúhelník smutku (2022) odpad!

Hledali jsme nějakou novou komedii.. tohle na nás vykouklo v nějakém žebříčku, tak jsme to zkusili. 15 minut. Kdyz jsme se po 15 minutách ani neusmáli, vypnuli jsme to. To prostředí modelingu a drahé módy je mi bytostně odporné,  takže nemůžu hodnotit jinak.. jako drama asi dobrý, ale čekali jsme komedii...

plakát

Pěreval Ďatlova (2020) (seriál) 

Velice příjemné překvapení. Nebýt těch zbytečně dlouhých dutých scén s rozesmátou nebo zamilovanou sovětskou mládeží, bylo by to za čistých 5 hvězd. Ale rozhodně stojí za to vidět.

plakát

Záhada Hory mrtvých (2013) 

Fakt slabé, celé jsem to přeskákal asi za hodku a to, co se dělo v těch tunelech, to už mi přišlo jak jiný film..

plakát

Šampióni (2018) 

Rozjezd pozvolný, u tréninků jsem řval smíchy, poslední zápas zbytečně dlouhý, ale na to, abych ubral hvězdu, to nestačilo. Nejlepší film za poslední rok, zcela nečekaně.