Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (7)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Konečně seriál, který mě baví pořád a ne jenom pár dílu, na kterém jsem doslova závislá! Když se mě někdo ptá, o čem to je, říkám, že je to jako Přátelé, ale mnohem lepší....samozřejmě díky postavě Barneyho, ten mě pokaždý odrovná. Mile mě překvapila Alyson Hannigan, kterou sem měla zapsanou jako naivku z Buffy. Pátá série měla trochu pomalejší rozjezd, ale teď už je zase vše jak má být!

Futurama

Futurama (1999)

Některé díly jsou povedenější, některé moc ne, ale jednotlivé hlášky-nejlepší je scéna s křtěním vesmírné lodi jménem Titanic pomocí hlavy Leonarda Dicapria.Bomba!

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Chirurgové-to není jen seriál o tom, jak partička kluků a holek zachraňuje svět před chřipkou. Je to seriál vymyšlený do nejmenšího detailu, dialogu a vztahu...a navíc vtipný! Poslední díl 5. série je natočen neskutečně dojemně a opravdově a navíc mě baví pošťuchování mezi Callie a Markem...i když chci vidět, v jaké nemocnici je taková koncentrace fešnejch doktorů.... :-) Škoda jen Addison Montgomery v podání Kate Walsh, dodávala tomu ten správný šmrnc...

Dexter

Dexter (2006)

Koho by to napadlo, že seriál o sériovém vrahovi bez citů bude mít takový úspěch. První díly jsme zhlédla ze zvědavosti a už jsem byla chycena do smyčky závislosti. Všichni fandí charismatickému zabijákovi...

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Všichni o tom mluví a já čekala něco víc. Pár okamžiků se opravdu povedlo, hlavně díky Sheldonovi, bez něj by to seriál na ty tři hvězdy rozhodně nedotáhl. Taky se divím Penny, že si nechá od něj všechny ty urážky líbit. Chytlavá úvodní znělka :-)

Tudorovci

Tudorovci (2007)

Pravda, vyfešákovaný Jonathan Rhys Meyers se Jindřichovi moc nepodobá a na kvalitě seriálu ubírá i český dabing (když Thomas More oslovuje krále "Jindro" jsem málem nerozdýchala), ale to nic nemění na tom, že jsou Tudorovci propracovaný seriál oblečený do královského hermelínu. A když Jindřich soptí vzteky, mám skoro strach...z části i o něj, aby ho nekleplo :-)

Sběratelé kostí

Sběratelé kostí (2005)

I když už je takové množství dílu, stále mě to docela baví, i když by se mohlo zdát, že je to pořád dokola. Mrtvola, urostlý agent Booth a až moc racionální Kůstka, která mě teda-musím se přiznat-v posledních dílech docela rozčiluje, ta jediná se trochu opakuje. A navíc stále čekám, kdyže to daj dohromady ;-)