Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (3)

Social Nightmare

Social Nightmare (2013) (TV film)

Vzorná a oblíbená studentka střední školy se připravuje na maturitu a odjezd na vysokou školu. Vše jí vychází, ale jen do chvíle, když se jí neznámý hacker nabourá do profilu. Jejím jménem se najednou objeví mnoho nepatřičných statusů a fotografií. Nikdo jí však nevěří, že zatím nestojí ona sama. Jedinou oporou je jí její matka. Kdo se jí snaží zničit život? Její bývalý přítel, její žárlivá kamarádka nebo úplně někdo jiný?

The True Cost

The True Cost (2015)

Dokument o oblečení, které nosíme, o lidech, kteří ho vyrábějí, a o vlivu tohoto průmyslu na náš svět. The True Cost nás nechá nahlédnout za oponu a ukáže nám příběhy a fakta, o kterých se nemluví. Jaká je skutečná cena našeho oblečení?

Tůň

Tůň (2014)

Lennard, jeho manželka Sylke a jejich dva synové Jan a Marco odjedou kempovat spolu s Lennardovým kamarádem Bobem a jeho dcerou Jenny. Nikdo není z výletu moc nadšený, až na Lennarda, který celý výlet vymyslel. Utáboří se na zakázaném území hned vedle nádherného rybníka. Jenže na tomhle rybníku je něco divného a obě rodiny brzy poznají, co to je!

Reklama