Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Biografie (4)

Edie Sedgwick (herečka)

20.01.2010

Herečka, modelka, můza... Edie Sedgwick byla velmi různorodá osoba. Její skutečné jméno znělo Edith Minturn Sedgwick. Její rodina byla velmi zámožná a mohlo by se zdát, že se narodila pod šťastnou hvězdou, ale jak už to tak bývá zdání klame. Mnoho jejich předků mělo významný podíl u historických momentů USA, ale u nich doma… (více)

James Garner (herec / producent / režisér)

13.12.2009

Matka, díky které mu v krvi koluje indiánská krev, zemřela, když mu byly tři roky. Poté, co se jeho otec znovu oženil, musel ještě se svými dvěma bratry snášet fyzické tresty od své macechy. Jelikož byl James nejmladší, býval nejčastějším terčem. Zašlo to až tak daleko, že byl nucen na veřejnosti chodit v dámských šatech, jen… (více)

Alia Shawkat (herečka / producentka / scenáristka)

03.12.2009

Alia Martine Shawkat se poprvé objevila ve filmu TŘI KRÁLOVÉ po boku George Clooneyho. Poté nabírala zkušenosti v televizních filmech jako TRAIL OF OLD DRUM a hostovala také v u nás dobře známé televizní sérii JAG. Do podvědomí diváků se pak dostala díky rodinné sérii STATE OF GRACE, nebo televizní show ARRESTED DEVELOPMENT… (více)

Mary McCormack (herečka / scenáristka)

03.12.2009

Mary je dcerou nemocniční terapeutky a automobilového prodejce. Rodiče se jí rozvedli v roce 1990. Má sestru Bridget a bratra Williama, který je taký herec. V roce 2003 se provdala za filmového producenta Michaela Morrise a s ním má dvě dcery Margaret a Rose.Svoji hereckou kariéru začala ve 12 letech a to divadelní hrou AHMAL… (více)

Reklama