Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (919)

Bloodline Killer

Bloodline Killer (2024)

Bloodline Killer je děsivý hororový thriller, který sleduje Moiru Cole (Shawnee Smith), jež se snaží znovu vybudovat svůj zničený život po vyvraždění své rodiny rukou šíleného a posedlého bratrance.

La mesita del comedor

La mesita del comedor (2022)

Jesus (David Pareja) a Maria (Estefanía de los Santos) jsou pár, který prochází těžkým obdobím ve svém vztahu. Přesto se právě stali rodiči. Aby si utvářeli svůj nový život, rozhodnou se koupit nový konferenční stolek. Rozhodnutí, které změní jejich existenci.

Soul Mates

Soul Mates (2023)

Sledujeme Allison (Annie Ilonzeh) a Jasona (Charlie Weber), dva nic netušící cizince, kteří musí najít cestu ven z noční můry, do níž byli nuceni vstoupit v rámci nové zvrácené seznamovací služby vytvořené s cílem pomoci jim najít spřízněnou duši.

Your Lucky Day

Your Lucky Day (2023)

Poté, co se spor o výherní los změní ve smrtelně nebezpečnou situaci s rukojmími, se svědci musí rozhodnout, jak daleko jsou ochotni zajít a kolik krve jsou ochotni prolít, aby získali podíl ze 156 milionů amerických dolarů.

Possessions

Possessions (2024)

Sledujeme příběh otce, který se po ztrátě manželky snaží se synem začít znovu a zakoupil si nepozorovaně skladovací prostory, ale tajemství ukrytá za kovovými dveřmi se pro rodiče stávají nejhorší noční můrou.

Skeleton Crew

Skeleton Crew (2024) (seriál)

Čtyři děti učiní na své domovské planetě záhadný objev, který je zavede do podivné a nebezpečné galaxie.

Star Wars: Příběhy z Impéria

Star Wars: Příběhy z Impéria (2024) (seriál)

Pomstychtivá mladá žena a bývalý Jedi procházejí nelítostným Galaktickým impériem v různých obdobích a jejich rozdílná rozhodnutí určují jejich osudy v rychle se měnící galaxii.

Something in the Water

Something in the Water (2024)

Sledujeme skupinu pěti přítelkyň, které musí bojovat o život na otevřené vodě poté, co se vysněná svatba promění v noční můru.

Amityville Cop

Amityville Cop (2021)

Ve městě, které pronásleduje krvavá minulost, se objevují závažné případy policejní brutality. Zatímco se hromadí mrtvoly, dva detektivové se snaží zastavit démonickou sílu, která terorizuje okolí.

Lowlifes

Lowlifes (2024)

Instinkty pro přežití rodiny na dovolené jsou vystaveny zkoušce, když nemají jinou možnost než přenocovat na odlehlé usedlosti.

Blackout

Blackout (2023)

Malíř výtvarného umění je přesvědčen, že je vlkodlak, který za úplňku pustoší malé americké městečko.

Late Night with the Devil

Late Night with the Devil (2023)

Přímý televizní přenos v roce 1977 se strašlivě zvrtne a vypustí zlo do obývacích pokojů národa.

Pena de muerte

Pena de muerte (1974)

Okresní prokurátor, který pevně věří v trest smrti a má pověst člověka, který o něj usiluje ve všech svých případech, je znepokojen, když se začne objevovat několik děsivých vražd, které se shodují s případy, jež v minulosti soudil a odsoudil.

All You Need Is Death

All You Need Is Death (2023)

Mladý pár, který sbírá vzácné lidové balady, objeví temnou stránku lásky, když tajně nahraje a přeloží starobylou, tabuizovanou lidovou píseň z hluboké, zapomenuté minulosti.

Model House

Model House (2024)

Modelky, které přespávají v odlehlém domě, jsou terorizovány vetřelci.

Desaparecer por completo

Desaparecer por completo (2022)

Ambiciózní a necitlivý bulvární fotograf se po návštěvě místa činu stane obětí záhadné nemoci, která ho připraví o všech pět smyslů.

Lost Hearts

Lost Hearts (1973) (TV film)

Mladý sirotek Stephen (Simon Gipps-Kent) je poslán ke svému podivnému, mnohem staršímu bratranci na odlehlé venkovské sídlo. Jakmile se tam Stephen ocitne, zažívá strašlivé sny, v nichž vidí mladou dívku a chlapce, kterým chybí srdce.

Monster Mash

Monster Mash (2024)

Drákula, Vlkodlak a Neviditelný muž musí spolupracovat, aby zabránili doktoru Frankensteinovi vytvořit nezastavitelné monstrum.

Wonder Women

Wonder Women (1973)

Doktorka Tsu (Nancy Kwan) je brilantní chirurg, který má vlastní exotický ostrov u pobřeží Manily. Pomocí své sexy dívčí armády odbornic na bojová umění unáší Tsu některé z nejlepších světových sportovců. Dokáže transplantovat jakoukoli část těla, a tak sportovce využívá jako náhradní díly, které prodává nejbohatším mužům světa. Mike Harber (Ross Hagen) je sukničkářský a moudrý vyšetřovatel pojišťovny Lloyd's of London, který je vyslán do Manily, aby vyšetřil zmizení hráče Jai-Alai Ramon (Ross Rival), a zaplete se do šílené mise doktorky Tsu.

Reklama