Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční

Biografie (4)

Merle Allin (herec)

10.11.2019

Merle Colbin Allin, Jr. je baskytarista a starší bratr zesnulého punkrockového zpěváka a skladatele GG Allina. Jeho mladšího bratra pojmenovali na Jesus Christ Allin (později na Kevin Michael Allin). Bratr Merle nedokázal jako dítě vyslovit jeho celé jméno Jesus, tak řekl GG, a tak mladší brácha měl budoucí přezdívku, kterou… (více)

Michal Knap (herec)

04.02.2017

Mé jméno je Michal Knap, ale kámoši mi řikaj Majkl. Narodil jsem se 4.března 1989 v Praze v Krči. Chodil jsem na základní školu Novoborská na Proseku. V roce 2014 jsem si také zahrál miniaturní roličku punkera ve filmu režiséra Radima Špačka Místa. Asi v jedenácti letech jsem se dostal k punk rockový muzice.Moje první kapely… (více)

Tommy Trump (herec / režisér)

08.08.2015

Tommy Trump, vlastním jménem Tomáš Gavlas začal svou hudební cestu již v útlém věku, díky svému otci, legendárnímu Frýdecko-místeckému punkerovi Sanchovi, který jej už jako dítě přizval na několika vystoupeních jeho kapely BRATROVA SVATBA, jako hlavního zpěváka největších hitů kapely.Ve 13 letech pak Tommy společně s dalšími… (více)

Wendy O. Williams (herečka)

12.04.2014

Wendy O. Williams se narodila 28. května 1949 v Rochesteru, v New Yorku, jako Wendy Orleans Williams. Tanečnice z newyorských klubů, Wendy, v sobě měla taneční vlohy již od dětství. Svou první televizní show si odbyla již v šesti letech. V taneční škole ji svazovali nohy disciplínou a to nebylo nic pro ni. Vyjela si na dlouhý… (více)

Reklama